Hazalperi Kızlar 16 haftalık hamileyim doktor haftada 2 kere ilişki serbest dedi ama daha sık ilişki sıkıntı yaratırmı
Deletedmom388 Hazalperi Cinsellik bebekten daha önemli olamaz doktorunuz demesi gerekeni demiş👍🏻🤦🏻♀️🤦🏻♀️
CgdmZtrk Hazalperi sıcaktan ölüyoruz beraber bile yatamıyoruz siz haftada 2 den fazla ilişkiden bahsediyorsunuz bravo valla 😂😂
melindam Hazalperi Doktorunuz Size Bir Sayı Vermiş Demekki ondan Fazlası Ya size Yada Bebeğe Sakıncalı Olacağı İçin Sınırı Geçmemek Lazım
Hazalperi Semayenal41 valla eşim çok ısrar ediyor yoksa hamile kaldıktan sonra istek falan kalmadı bende ama bende tedirgin oluyorum birşey olur mu diye 🤦♀️
Hazalperi melindam doktor benim için Demedi yani sağlık problemim olduğu için değil genel olarak ben haftada iki diyorum hamilelerime dedi sizin için sakıncalı falan diye değil yani
Narin23 Yaa bende bir post açıcaktımm bununla ilgili ama benimki tam tersiii bende 26 haftalık oldumm ama henüz hic iliskiye girmedim yabi korkuyorum istemsizcee yapamıyorum bi sorun olur mu böyle olan var mı
Salser1985 Hazalperi kanki olduk gardaş olduk bro olduk ilişki yasak siz haftada 2 yi mi beğenmiyorsunuz
SeHer1909 Hazalperi bu sıcakta eşine de maşallah mı diyek napak 🤦 bizde ben istiyorum adam hatun öte dur diyo 🙊🙊😂😂
NurseB Hazalperi istek kalmadı cümlesi olumsuz olsa da beni rahatlattı bende mi sorun var diyordum başkalarında da olmasına sevindim demekki sorun değil bu
Merlin00 Hazalperi esiniz cok vicdansiz. Kusura bakmayin. Yazik cidden. Boyle erkeklerden nefret ediyorum.
Salser1985 SeHer1909 ama öyle selamın aleyküm diye giriyor adam eve bide hava sıcak yan yana bile oturamıyoruz 😁
MinikTavsanim Hazalperi ya şu hamilelik döneminde kocalarınız sıksın dişini noluyor yani bebekten önemli yahu haftada 2 defa hamileyken çok bile . Sonra bebeğe birşey olacak ah vah ediceksiniz . Zevk bebekten önde olmamalı.
Meleks32 MinikTavsanim valla hafta da iki bulmuş daha ne istiyor biz 16 olduk yapmadık çünkü eşim korkuyor benimde canıma minnet oh istemesin
Narin23 Evet söylüyorlar ama iste ben yapamıyorum kiii bir sey olucak diye korkuyorummm istemedenn🤷🏻♀️
melindam Hazalperi Anlıyorum Sizi ama Sık İlişki Önerilmiyor Hamilelikte Hem Enfeksiyon Riski Var Hemde Erken Doğum Yani hergün Hergün Olmasından Bahsediyorum. Riskiniz Olmayabilir Ama Olmayacağı Anlamına Gelmiyor Maalesef
SeHer1909 Hazalperi kız Allah seni oh serin tabi 😂 biz de adam kaçıyor ben kovalıyorum Dr sıkıntı yok dedi 28 haftadayız 🙊
Sevendays Hazalperi bana haftada bir demisti ama o bile olmuyo zaten herkesin farkli tabi insan korkuo bisey olucak diye
Hazalperi SeHer1909 😁😁sınır koydu mu doktor size bende şuan isteksizlik var acaba sonra düzeliyor mu ki