Angelada Astunazmn 4+4 de göründü bta 1100 du ama bazıları farklı olabiliyor cnm geç döllenme filan olabilir
Miragee __birafitap__ bende keseyi gördüm bebek için çok erken dedi korkuyorum boş gebelik olmasından
__birafitap__ Miragee yok kuzum korkma ben de bebeği görmeye giderken kalbim çıkacaktı korkudan ama öyle olmuyor 🌸 boş gebelikte zaten kan değerleri tam olarak 2 katına çıkmıyormuş ben o yazıyı okuduktan sonra az da olsa rahatlamıştım relax❤
Astunazmn __birafitap__ oylemiymis vala bnde icim icimiz yiyor birazcik stres yapmiorm ama dusunmeden de edemiorm kimyasal dis vs seyleri
Deletedmom95 Astunazmn iki günde bir değer iki katına çıkıyor haftya gdersen tam net görebilirsiniz o yuzden hftaya gel demiştir. Benim 3 haftalıkken değerim 1050 idi haftaya gel görürüz dedi mesela. Hftaya gidemedim orası ayrı bi mesele 😂😂
Seval22 Astunazmn aynen canım herkesin değeri aynı hızda yükselmiyor mesela benim son adete göre 5+6 ama doktor 3 gün geç döllenme dedi 5+3 ona göre kilolu olanlarda karından gözükmeyebilirmiş herkesde farklı
Btl_89 Astunazmn canım ben evde test yaptım bana göre 4+5 di o zaman ama ben ne kan testi yaptım be doktora gittim gittiğimde 7+3 olmuştu hem keseyi hem kalp atışını duydum