Astunazmn Kizlar merhaba degerum bugun 2086 fakat keseyi goremedik 3 4 binde gorunur diyrlr sizler kacta gordunuz
GizemBeidokhti Astunazmn ben hamile oldugumu anladım planlı hamilelikti cünkü.8inci haftaya kadar gitmedim stres olmamak için çünkü kese olup kalp atışı duyulmayabiliyor 20binlerdeydi sanırsam. Hayırlı olsun şimdiden canım
Astunazmn Sezensu vuuu :) kiz nekadar yüksek mis ozaman sen gec gtmissin bn kac haftaligim onu bile bilmiyorum cunku gec dollenme oldu
Deletedmom95 Canım değerin 5000 in üzerinde olduğu zaman ancak keseyi görürsün daha küçük sıkıntı etme Ben 6. Haftamda anca gidebilmiştim doktora görmüştüm
Astunazmn Deletedmom95 vala bn iste kac haftalik falan onu merak edyrm ya haftaya gel dedi iste bayramdan sonra
Astunazmn GizemBeidokhti vala ister istemez insanin aklina birsuru sey geliyor cok sagol buarada canim benm🥰🥰
Anneolmayahasret Astunazmn kan degeri 5 bin 500 du hafta olarak 4+3 tüm karindan gormustuk ama devami nasip olmadi
Deletedmom95 Astunazmn iki günde bir değer iki katına çıkıyor haftya gdersen tam net görebilirsiniz o yuzden hftaya gel demiştir. Benim 3 haftalıkken değerim 1050 idi haftaya gel görürüz dedi mesela. Hftaya gidemedim orası ayrı bi mesele 😂😂
Seval22 Ben cuma günü 5 +6 gittim canım gitmeden 4 gün önce kan vermiştim betam 4660 tı gittiğim gün herhalde 10 binlerde olmuştur değerim kese gözükmüştü 2 hafta sonra gelirsen kalp atışı duyulur bekle 15 gün daha dedi
Astunazmn Seval22 kizlar ya herkeste degisiyor ozaman bu durum yani bthcg yüksek de olsa bazen gorunmuyir demekki
Seval22 Astunazmn aynen canım herkesin değeri aynı hızda yükselmiyor mesela benim son adete göre 5+6 ama doktor 3 gün geç döllenme dedi 5+3 ona göre kilolu olanlarda karından gözükmeyebilirmiş herkesde farklı