EBruAkbayrakKarahan Deletedmom67 yatarken içiyordum ama sabah midemi mahvediyor afedersiniz kusmaktan da oldum olası nefret ederim doktorumu aradım vajinal yoldan al ddi midemi kötü yapmaz inşallah yine🙏🏻
EBruAkbayrakKarahan Btl1816 ztn yumuşak bi ilaç doktor da vajinal kullanılıyor dediği için olabiliyor demekki
Aysehatun EBruAkbayrakKarahan bende ağızdan alıyorum canım ilacı aldıktan sonra yaklaşık 1 1,5 saat sonra a bişey sonra başım dönüyor sana tavsiyem ilacı al uzan biraz dinlen benim doktorum ağızdan al dedi ona uyuyuyorum bende bi sorun yaşamadım çok şükür
EBruAkbayrakKarahan Aysehatun bende birkere sersemlik yaptı yatarken içiyorum mideme etkisi var baş dönmesi sersemlik yaşamıyorum ama iğne verir diye aradm doktorumu ilacı vajinal al ddi yine midem etkilenir mi diye merak ediyorum😢
Aysehatun EBruAkbayrakKarahan doktorun öyle söylediyse vajinal al tabi canım belki ilerleyen zamanlarda iğne veriri sakın stres yalma çok etkiliyor canım herşey ilk Allaha emanet sonra doktorlarımıza
EBruAkbayrakKarahan Btl1816 doktorum bana onu hiç sormadı kapsül mi değilmi diye mg’ını sordu vajinal yoldan alabilirsin dedi
Shsg Btl1816 doktor vajinal al dedi bende öyle kullanıyorum. Ama çok akıntı yapıyor rahatsız oluyorum. 17 dinde kontrole gidince sorcam yine inşallah ağızdan al der
Esen Btl1816 zaten onun kapsül olmayanı yok ya kapsül ya iğne iki seçenek var. Doktorun tedavi şekli.degisir kimi.agizdan al der kimi vajinal yani fitil olarak biz o kapsulu vajinadan içeri koyuyoruz iste
Aysehatun Shsg akıntı yapan ark cok var ilaci aldiktan sonra ic camasirinda beyaz bi akinti komu yapiyormus doktor ne derse onu yap bende ağızdan alıyorum doktorumun tavsiyesi