Yagmuraksu17 Arkadaşlar tetenoz aşısı yaptıracağım ama kimisi diyor ki ateş yapıyor kimisi de 3 gün yatırıyor seni olanınız varsa bu sorunlarla karşılaşan oldu mu ?
Pnryldrm20 Yagmuraksu17 Herkeste aynı etkiyi yaratmıyor bünyeyle alakalı ben cuma günü oldum Cumartesi ayy bu mu dedim dün ateşim 38di kolumu kaldıramıyordum hatta doktorum parol iç dedi ama bugün hiçbirşeyim yok Yani olsa bile 1gün sürüyor öyle çekilmez bi durum yok cnm bol bol uyursun terlemeyle geçiyor
Unsalin_Annesi Yagmuraksu17 canım bünyeden bünyeye fark var ilk doz da kolumda ağrı oldu 1 hafta falan ikinci dozda 2 3 gün ağrı oldu geçti ilk dozdaki aşı gibi değildi herkesinki farklı oluyor
Arinna Yagmuraksu17 Ya felaket tellallarına bak ya. Tetanoz kesinlikle olmalısın canım. Oldum ne yatması ne ateşi Ya. Onların vücudunda başka sorun vardır.
Fnd0661 Ben 7 nisan ve 7 mayisda yaptirdim sadece hafif bir agri oldu kolumda onun dısında bi sikayetim olmadi
LeylaEce Sadace birinci dozu yaptırdım perşembe de ikinci dozu yaptıracağım ilk yaptırdığımda kol ağrısı ve ateş oldu aşırı halsiz düştüm kolumu kaldıramadım bile 2 gün boyunca şimdi ikinci dozdan korkuyorum
yesimgul bence abartı sadece birkaç gün üstüne yatmaman gerekiyor o kadar şiddetli bi ağrı ateş yok ben geçen hafta oldum ilk dozu
Yagmuraksu17 Tubaaa22 kaç haftalıkken yaptırdınuz doktorumun verdiği evrakta 19 haftalıkken yapılması geriyor yazıyo ama sağlık ocağına göre 20 haftalıkken
Tubaaa22 Yagmuraksu17 16+4üz tam 16. Haftada sağlık ocağından aradılar beni gittim yaptırdım erken mi oldu o zaman benimki acaba ama o zaman çağırmazlardı herhalde
Pnryldrm20 Yagmuraksu17 Ben ilk doz için biraz geç kaldım bu korona yüzünden 25.haftanın sonunda oldum ama doktorumda sağlık ocağında onayladı sorun olmaz diye çok şükür korkmayın yani öyle çekilmiycek bişey değil olmayadabilir çoğuna sadece kol ağrısj yapıyor ☺️
Beybitommm Ben de korkuyordum, geçen hafta yaptırdım 24. haftamızda hiçbir şikayetim olmadı çok şükür.
Ececem Bende çarşamba olacağım burada yazılanlar yüzünden korku oluştu 😂 biraz ağrı olacaktır onun dışında problem olacağını sanmıyorum
Pnryldrm20 Arinna Hayır çok şükür başka bir problemim yok vücudumda iki seçenekte olabiliyor bünyeye göre kesin olmaz demekte saçma ama abartı bişeyde değil dedik zaten
LeylaEce Arinna Allah’a şükür bir problemim yok vücudumda her bünyeye gore fark ediyor hanımefendi burda felaket tellallığı yapmıyoruz sadece başımıza gelen durumu anlattık tabi ki olacağız önemli olduğunun farkındayız siz problem yaşamadınız diye kimse yaşamayacak anlamına gelmiyor
Merve59630 Yagmuraksu17 bende malesef ateş agri oldu ilk dozumda. İkinciyi de vurdurdum bunda sadece kolum agridi 2 gün falan su degdirmeyip üstüne yatmamani tavsiye ederim
Senemgltkn Yagmuraksu17 bence bünyeden bünyeye değişiyor. Ben ilk aşı da hiçbir şey hissetmedim ne ağrı ne sızı ateş hiçbirisi olmadı. İkincide de sadece 2-3 gün hafif ağrım vardı kolumu hareket ettirirken onun dışında birşey olmadı
Aftc Yagmuraksu17 bende yaptırdım sadece kolum ıkı gun agrıdı ama dıyer sıkayetler olmadı korkutmuslar senı ıhmal etme bence senın ve bebeyının saglıgı için önemli@Arinna#8976479
Sinemin Erken ateşin aman aman denilecek kadar yükselmiyor zaten en azından benim öyleydi 37.5 -38.5 arasında oynadı ateşim ılık duş aldım üstümü örtmedim düştü zaten 😌