Hmsregmze Darkgod bende oyle hatırlıyorum bugun bı tuhaf neyse daha dün nstye girdim iyiydi sahurdada hareket ettı ama 7 den beri oynamıyor benımle birlikte karnımda kayıyor
Dilan43 Misssimsek şuan hareket etmeye başladı ufaktan eger hareket etmemeye devam ederse doktora gideceğim
Hmsregmze Dilan43 canım görüştüm doktorumla kayması bir problem degıl ama hareketlerı önemli dedi. Nst bebek için bır risk degıl hergun de bakılabılır ıstersenız gelın dedi. Hareketlendi sımdı takip edicem yıne azalırsa gidicem canım sende takip et hareketlerını önemliymiş
Dilan43 2kizanasi evet farkındayım arkadasın 😍yarın gideceğim kesinlikle ne olur ne olmaz diye ama hareket etmeye başladı ufaktan ondan
AybarsMomy Hmsregmze sağa yatınca sağa kayıyor ama ordan vurmaya devam ediyor yani benim oğlum biraz yaramaz ben yattığımda hep tepinir sağda yatsam sağda solda yatsam solda.
TAkilicci Dilan43 bir şey soracağım nasıl bu kadar rahatsınız belki suyunuz azaldı belki başka bir şey az az etsede harekette bir azalma var anladığım kadarıyla bilmiyorum ben mi fazla evham yapıyorum ama yok
Rabia-gedik Dilan43 bende 32. Haftamdayım doktor hareketi azalırsa haberim olsun dedi , kordon dolanması olabiliyormuş ya , bundan sonra hareketlerine çok dikkat etmemiz gerekiyor kızlar
Dilan43 TAkilicci tabikide haklısın bende çok korktum merak içine girdim sonra hareket edince biraz içim oh dedi ama pekde rahat degilim şuan hareketlerini sayıyorum
[silindi] Dilan43 ben 36+5 oldum doktorum günde en az 10 kere oynaması lazım takip et oynamazsa çok hemen nstye baglanman lazım dedi benimki çok hareketli ama her gitmemde doktora uyarıyo ihmal etmeyin en yakın hastanede nstye baglanın gerekirse