Onetreehill 21+6 haftalık gebeyim. Bebeğimin ikili testi normal çıkmıştı. 29 yaşındayım ve aile genetiğimizde sıkıntı yok. Bugün detaylı ultrasona girdim ve bebeğimin kalbinde minik bir parlaklık var. Doktor minör bir down sendromu bulgusu ama sizin ikili testinizde iyi çıktı sorun olduğunu düşünmüyorum dedi. aynı durumu yaşayan var mı?
Elizan Onetreehill kalpte parlaklik gormelerinin nedeni kalbinde delik olmasi canim bnim ablam yasadi ayni seyi dowum sentromla hicbir alakasi yok baska doktora gidin ayrintiya girin tekrar ama anne karninda bi tedavisi yok dgduktan sonra oluyo
Elcintugce Onetreehill benimde çıktı canım benim bebeğimde kistte var beyinde. İkili be dörtlümüz teniz çıkmıştı ama bende Hun’u duyunca tıkıldık pazartesi günü fetal eko çektirecem kalbi için bence sende öyle yap ve mutlaka başk doktora görüm
Happygril Onetreehill canım bazen kalsiyum.birikmesi olabiliyormus bende geçen çok oldu ilerleyen haftalarda
Tubad Benim başka bir arkadaşımda yaşadı bu sorunu. Kalpte parlama olması down sendromu için yeterli değil yanında başka etkenlerde olmalı. Hiç endişe etme. O arkadaşımın kızı sapasağlam hiç bir sorunu yok.
Onetreehill Elizan ense kalınlığı , burun kemiği ve ikili tests normaldi tek başına bu parlaklık için bu teşhisi koymak doğru değilmiş. Kalbi delik olunca noluyor peki off bugün mutlu olacaktım çok üzüldüm bebeğim iyi olsun ben başka hiçbirşey istemiyorum🙁(
Elizan Onetreehill dgduktan sonra bazen kapaniyo kndiliginden kapanmazsa anju sonra amaliyt canim sen baska doktra git
Elizan Onetreehill bsey deyil canim bnde hamileyim seni bilgilendirmek istedim sdece yanlis anlama ablam hamileyknde ole soylemislerde kalbinde parlaklik goruyoruz demisler ama onemli bsey deyil demisler 1yasindyken amaliyt oldu cok sukur kpandi bi sorunu yok ama cok zor zamanlar gecirdiler
Onetreehill Elcintugce canım umarım doğana kadar bebeklerimizde bu durumlar ortadan kalkar, insan rahat edemiyor🙁 fetal eko için ne kadar dediler sana? Bide nerde çektiriceksin? Boyutu raporda yazmıyo benim.
Elcintugce Onetreehill fiyatını sormadım canım zaten pazartesi gidemeyeceğim doktorum 22. Haftada git fetal ekoya derdi 1 hafta daha bekleyeceğim . İnşallah geçer canım inşallah
Happygril gncevet canim kendiliğinden geçiyormuş ilerleyen haftalarda bende bu sitede çok okudum geçiyormuş genelde kaç kişiden duydum ise hepsinin gecmis