Tontinimontin Arkadaşlar selam benim bi sorum var hanş hamileykej damarlarımız genişliyor ya benim karnımdaki damar ağrıyor sizde de oluyor mu
Elifdoan Mutlu_hamis yok kuzum ben icemiyorum normalde süt , su niyetine dikiyorum kafaya 😂 bide havalar sıcak serinleyecek bişey lazım soğuk soğuk iyi geliyor bana
Tontinimontin helen20 doktoruma gidimce bi sorayım varis olabilir ama karında varis olur mu hiç bilmiyorum
Tontinimontin Hashasinannesi şimdi ağrımıyor ama gidşnce muhakkak sorcam hamilelikten sonra valla insan ister istemez vücudunu kontrol ediyor bi şey buluyor illa
Tontinimontin Mutlu_hamis evet canım, bugün sağlık ocağına gitmiştim damarlar genişledi için oluyor bormal dedi
Mutlu_hamis Hashasinannesi ayyy evet yeter ki bişey olmasın Rabbim korusun onları dünyaya gelince bi şekilde büyürler 🤲🏼
Dilruba92 Naylonbranda yakındaysan canım mamakda mamaksu tip merkezi var sevgi hanım var doktor çok ilgili muayne ücreti de 64 tl uygun baya cihazı filan çok iyi tavsiye ederim en azından bebeğiyle ilgili bilgi alırsın rahatca
mermaid-nm Meleks32 Aynı ben… önceden ölçüleri ekrandayken ultrason fotografı veriyordu bakıyordum ben de artık ölçüleri kaldırıyor öyle veriyor ne boy ne kilo ne baş hiçbir şey bilmiyorum her şey yolunda diyor bildiğim tek şey bu
Sezensu Mutlu_hamis Bizim doktorumuzun kendi cihazında bakıyor detaylıya şimdi baktı birde 1 ay sonra çağırdı o zaman tekrar bakıcak organlarına kalbine böbreğine her şeyimize baktı normal dedi şükür 🙏🏻
Smeyyesayin Mutlu_hamis evet iyi dedi bi sorun olduğunu söylemedi salı günü üçlü taramaya gidicem onu konuştuk o kadar 🤷🏻♀️