Esila1716 Mutlu_hamis 15 de gittim 136 gr 11 cm Di ama doktor 1 hafta önde bebegin dedi ıltrasonda 16 hafta görünüyır
durununannesii Mutlu_hamis 16 haftada 155 gramdı canım şuan 19+4 2 gün sonra kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş
Gizemito Mutlu_hamis 16. haftada 165 gr 17 cm di 🤗 Ölçümlerinin ortalaması 17+4 haftalık ile uyumluydu ☺️
Sezensu Hashasinannesi Aaaa bende 16+1 im o kadar çok oluyorlar mı yaaa ben 100 gram falandır diye düşünmüştüm haftaya gidince bakalım bizim kaç Allah bağışlasın 🙏🏻😍
Sndz95 15+3 de gitmistim ve 15 cm demisti, ama kiloyu hatirlamiyorum 😍 bi sonraki randevum bir ay sonra bakalim
Gizemito Mutlu_hamis Evet çok şükür 🤗 Genetik sanırım babası 1.90 ben 1.70 olunca uzun olacak heralde 🤭
Naylonbranda Özele mi gidiyorsunuz ordami soyluyorlar ben devlete gidiyorum yat kalk bitti hepsi buda
durununannesii Naylonbranda sırf devlette böyle yaptıkları için özele gittim cinsiyetinide öğrendim boyunu kilosunuda öğrendim canım 1 kaç kerede olsa bence özele gidilmeli
Naylonbranda Mutlu_hamis hayır malesef ne boy ne kilo nehafta sat a göre hesapliyolar aynı bizim gibi
Naylonbranda durununannesii galiba öyle olucak ank fiyatlar çok pahalı memleketimde olsaydım böyle olmazdı
Mutlu_hamis durununannesii bencede yaa ilk kontrolümü devlete gitmiştim it mualemesi yapıyolar resmen bende artık hep özele gidiyorum herşeyini net ayrıntılı söylüyor içim çok rahat çok şükür @Naylonbranda