Mucizem009 Benim tüp bebek 12 haftaya kadar kanamam oldu 1 hafta hastanede yattim 13 haftaya kadar ogneyle durdum yemegimi bile yatarak yedim biraz zor gecti yani ama sukur suan azaldi
gulumse0611 12+1 benim çift yumurta ikizi 🌸🤗💙 perşembe kontrole gidicem cinsiyet gösterir mi sizce doktor bakıcaz dedi ama 🤗
gulumse0611 Mucizem009 ooo çok erken belli olmuş maşallah bnde 10 da gittim aa küçüktülwr şimdi bakalm gösterirlerse öğrenirim 🙏🏻🌸🤗
gulumse0611 esra_a85 bana doktor ense kalmlığıyla burun kemiğine bakıcaz dedi ikili test yapmıcak bi sorun olmazsa inşallah olmaz da gerek kalmaz🙏🏻
Sym1 esra_a85 canım ikizlerde ikili test doğru yanıt vermiyor bilgine yanlış birşey söylerlerse moralini bozma yani doğruluk yüzdesi çok düşük.
esra_a85 gulumse0611 inşallah canım sorun yoktur aynn ense kalınlığı burun bide kan alıyorlar sanırım
Zserenn Kızlar bende 25+3 çift yumurta ikizi gebeyim erken doğum riskim var doktorunuz size de her ihtimale karşı progestan fitil kullandırıyor mu hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Sym1 Zserenn canım bende 17+2 deyim benimde birtanesinin eşi aşağı yerleşmiş o yüzden fitili bende kullanıyorum benimde riskim var yormuyorum kendimi olabildiğince uzanıyorum
Enesh Zserenn Zserenn evet ben de progrestan fitil her gün gece yatmadan kullanıyorum tek yumurta ikizlere hamileyim 18 hafta doğuma kadar kullanıcam 🙏🏼
esra_a85 Sym1 bakalım herşey Allah tan ama nolursa olsun onlar benim kabulüm çok zor buldum onları bırakmam 😔