Nzlgrlngc Mevoo aynen canim cok kararsiz kaliyo insan ben de zor karar verdim 1, 1 bucuk yasina kadar doona’yi kullanabilirsem sonra ikiz baston pusetlerden alirim dedim
Mevoo Bebeklerınizin hareketlerini nasıl hıssedıyosunuz benım sağ taraftaki sürekli hareket halinde ama soldakini çok nadir hissediyorum korkuyorumda boyle olunca sizde durumlar nasıl ? Yarın 26 haftalıgız bu arada
GENCOBGM Mevoo Ben 31haftaligim cnm zaten ikisini aynı anda çok nadir zamanlarda hissedersin hatta bana göre benimkiler 1gun yada bikac gün biri sonra diğeri hareket ediyor panik yapma çok doğal bir durum cnm
Enesh Sedada- PERİNATOLOJİ bölümüne gidin gitmediyseniz onlar daha detaylı bakıyorlar bana başda zar yok dediler sonra PERİNATOLOJİ ye gittiğim de olduğunu öğrendik kaçıncı haftadasınız
Sedada- Enesh iyi bir perinatolog arıyorum aslında ama her yer pandemi bakalım araştırıp gidicem bu arada 8+4 haftalığız☺️
SEVGiHASAN Sedada- bilmiyorum nerde yaşıyorsunuz ama İstanbul Halkalı Acıbadem’e gidiyorum Prof Umut kutlu Dilek çok memnunum bana da Prof Bülent Tıraş önerdi.
Mevoo Sedada- küçük olduğu için görünmemiş olabilir sakın stres yapıp korkma çünkü ben 9+2 de gıttıgımde gorunmuyordu 12. Haftada gorundü alırı ince bişey zaten ultrasonda o yuzden görünmemiştir
Benimo Kubraarsss hayırlı olsun 🙏🏻 Beşinci haftada beta değerleriniz nasıldı acaba ? Kaç kat artıyordu
Benimo Duygu21 Duygu21 5 haftalıkken kaç çıktı betanız artışı nasıldı ? Benim de doktor tek kese gördü ama hızlı artıştan dolayı çoğul gebelik olabilir dedi ben de öyle hissediyorum 😄
Duygu21 Benimo 123513 ilk kan ama ben anlayamamışım gittiğimde 7haftalıktı ama nedense ikiz gibi hissediyorum 😇🤗🙋🏼♀️
GENCOBGM Sedada- Zaten zar var ya da yok anlamaları için çok erken çünkü o haftalarda zardan falan bahsetmemisti bile doktorum 12 haftada söyler sana kesin olarak zar olup olmadığını
Mevoo GENCOBGM çok teşekkür ederim düşğnmekten edemiyorum ya bişey olursa diye çok sağol rahatladım 🤗