Mevoo Duygu21 dr un ultrasonuna gore değişiyo bizde duydugumuzda tek bebek vardı en kısa zamanda git bence hem tahlıllerını yaptır hemde belki içindeki hissin karşılığını alırısm
Duygu21 Mevoo bakalım hayırlısı olsun demekki benim gibi düşünüp gerçek olan varmış 16aylık kızım var 🥰❤️
melegim00 Allah bağışlasın evladlarınızı benim bir kaybım var , o yüzden o kadar istiyorum ikizlerim olsun genetigimizde hiç yok ama hep içimden istiyorum belki nasip olur🤲🤲
Anurtrn20 balbebeklerim bende de aynı risk var canım maalesef. Kaçıncı haftadasın bebeklerin kilosu kaç?
balbebeklerim Anurtrn20 29 cu haftadayim on gün önce biri 1045 di digeride 877 gramdi ama kucugunun bobreklerinde bişey gördüler ve her an doğuma alabilirler yarın kontrolüm var yrn yine yatirirlarsa artık doğuma kadar çıkarmazlar diye dusunuyorum
Yagmurahmet16 Mevoo Bende bursadayim canim hangi doktora gidiyorsun benimde cift yumurta ikizleri biri erkek digeri supriz daha göstermedi😅
Mevoo Yagmurahmet16 dr.Adnan Şahin e gidiyorum Aritmi Hastanesinde çok cana yakın biri biz çok sevdik 🤗
Nzlgrlngc Mevoo 27 haftaligim ilk haftadan beri 2 haftada bir gidiyorum doktorum da daha iyi takip ederiz diyor benim de icim daha rahat
Mevoo Nzlgrlngc evet aslında iyi insan 1 ay dayanamıyor görememeye bizimde 2 ye döner muhtemelen artık 🤗
Nzlgrlngc Sedada- Amin canim insallah 🙏🏻Evet perinatologlar riskli gebelikleri takip ediyormus benim doktorum riskli bir durum gorursek yonlendiririm demisti
GENCOBGM Sedada- Canım peki ince bir zar yokmu ayıran bana doktorum tek kese aynı plasenta ama ince bir zar var dedi ayırıyor
Mevoo GENCOBGM banada o şekilde demişti o sularının ayrı olduğunu gösteriyor tabi hala riskli ama aynı suyu paylaşmaları daha riskli oluyomuş ayrı suları olması daha iyiymiş
Anurtrn20 balbebeklerim Allah yardımcınız olsun canım inşallah iyidir bebekler hemen almak zorunda kalmazlar
Nzlgrlngc Mevoo aynen canim cok kararsiz kaliyo insan ben de zor karar verdim 1, 1 bucuk yasina kadar doona’yi kullanabilirsem sonra ikiz baston pusetlerden alirim dedim