Glstan27 Wonderanne amin canim walla sizin idrara ciktiginiz kadar be ishale cikiyorum dusununun normal degil bencede bugun yarin dogururum insllah
Wonderanne Glstan27 insaAllah canım bende 20den 25e ishal oldum ama beni dışkıda amip çıktı erkendi yani o zaman için senin zamanın gelmiş masaAllah Allah bir avazda kurtarsın insaAllah 🥰🌸
Glstan27 Wonderanne insllah canim walla hala devam ediyor hatta suan lavaboda yaziyorum 😂 yurusten geldim sicak bide dus alim bakalim hayirlisi
Wonderanne Glstan27 yemene icmene de bir bak belki yediğin bir şey ishal yapıyordur insaAllsh geçer ve bir an önce dogurursun 🤗🌸
yenigebe_1 Glstan27 doğum başlamaya yakın ishal olur diye duymuştum sindirim sistemimiz temizleniyormus
Glstan27 yenigebe_1 normalde dogumum cuma gunu ama doktor 41 kadar bekleriz dedi yani sanci su falan gelmezse ayin 29 da gel ozmana kadar gelirsede bekleme direk gel dedi
Glstan27 Kaderycee yok canim ben fransada yasiyorum durumlari biliyorsunux dogum olmayana kadar gelme dedi ayin 29na randevu verdi ama bu hafta icinde gelir dedi bakalim hele