Glstan27 Kizlar dunden beri cok kotu ishal olmusum bildiginiz su gibi geliyor hastanede dogum baslamayana kadar gelme dedi boyle sebeblerden almiyorlar benim gibi olan var mi aranizda ?
2020-2020 Glstan27 ishal ve mide bulantısı doğum başlangıcı diye söylenir. Ama tabiki ishal olduğun gibi doğum başlamayabilir. Belki 2-3 gün sonra bile olabilir hemen endişe etme inşallah hayırlısıyla doğurursun 😊
Glstan27 aytii bende oyle biliyorum ama baska belirtim yok sadece toletim geldiginde sancilaniyorum yapinca geciyor tekrar
Glstan27 2020-2020 insllah canim ya hayirlisiyla bi gelseydi bazilari diyor gebelik zehirlenmesi falan korkuyorumda
Glstan27 bebegim_28 bugun dogursam doktorlarin lavmam yapmasina gerek yok😂 icimde ne var ne yok bisey kalmadi yani guldugume bakmayin zaten ayni lavmam yapilmis gibi halim
Glcnazz10 Glstan27 bende 31 haftalikken oldu gecti ama yine de arada oluyor mide bulantsiyla beraber içtigin bi ilac varsa ondanda kaynaklanabilir magnezyum calsiyum ve pyoseptyl die bi ilac kullaniyodum 1 hafta ara verdim 2 gün oldu geri başlayalı bakalm artk
Glstan27 Glcnazz10 yok canim ictigim ilac enfeksiyon hapi var ama ishalim ondan oncede vardi haplaro daha 1 gundur kullaniyorum
Bsralemdar Glstan27 Bende de vardı ama gelen vaaarr ne giden. İlacı kesti doktor decavit. Ondan sonra düzeldim. Sende kan ilacı falan içiyorsan bırak birgün boyunca bakalım ne olacak. Mide bulantısı oldu bende hatta. Ama doğum belirtisi diye diye 2 hafta daha geçti.
Bsralemdar Glstan27 Bol su içmeyi sakın ihmal etme. Sıvı kaybediyorsun. Bebek susuz kalır Allah korusun. Suyu mutlaka iç. Düzelir
Glstan27 Bsralemdar iciyorum canim su meyvasuyu falan bebegin haraketlerini hep konturol ediyorum cok sukur iyi simdi haraketleri
Wonderanne Glstan27 düzene girmesini bekle büyük ihtimalle doğum belirtisi haftan gelmiş zaten Allah bir avazda kurtarsın insaAllah 🥰🌸
Glstan27 Wonderanne amin canim walla sizin idrara ciktiginiz kadar be ishale cikiyorum dusununun normal degil bencede bugun yarin dogururum insllah