suyun geldiği nasıl anlasılır yardım!!!
tugce95 benim ilk su gelmişti akıntı sandım ama ayağa kalktığımda bacaklarımdan su akıyodu. Ayrıca bildiğin su gibiydi renksiz kokusuz. Zaten o sırada hastanedeydim hemşire yanımdaydı ayağa kalktığımda bile dedi senin suyun gelmiş diye. Herkeste bu şekilde mi gelir bilemiyorum o yüzden sen riske atma doktorunu ara yada acile git. Herkesin doğum başlaması farklı belirti verir.
Benim bildiğin su gibiydi sürekli peçete koyuyordum ıslanıyordu sızıntı şeklinde geldi 2 gün boyunca .. azalınca mecbur doğum …sen de kontrol yaptr bence
Seher87 birsey merak ediyorum dogum olmasi icin suyun tamamen bitmesi mi gerekli?
Elmaveannesi suyun hepsi birden de gelebilir bı sure sonra sonra sancı başlar zaten .. sanci yoksa da fazla beklememek için suni veriyorlar. Bende öyle olmustu. ..ama önce sancı çekip doğum anında suyu gelen de çok..Dr son anda patlatıyor keseyi işte.
tugce95 su lekesiz ve renksiz saf oluyor ve içerden bi itmeyle bacaklarından akıp gidiyor yani anlaşılır suyun geldiği ama yine doktorunla görüş ayağa kalktığında yürüdüğünde devam ederse doğru alarm ama değilse yanlış diye biliyorum hayırlı doğumlar dilerim 🙏🏼😌
Aslihansan baslamış cok korkuorm dua edin 🙏🏻🙏🏻
tugce95 su muymuş canım
Elmaveannesi bn çişim var diye lavaboya gittm su geldi eşimi kldrdm hastaneye gldk açılmam da varms bitmemesi bebegn susuz kalmaması gerekiyor diye biliorm
tugce95
Allah yardımcın olsun inşallah bir avazfa bebeğini kucağına al
Miranmiray evet😭
Miranmiray Allah razı olsn
tugce95 yaa bak görüyor musun iyi ki gitmişsin canım benim. Suyunmuymus?? Doğum başlamış mi ne dediler??
İste o yüzden direk doktoru aramak lazım buraya sorana kadar senjn icin demiyorum ama senin gibi suyu sancısı geliyor kanaması geliyor hala burda ne yapım diye soruyor ne yapacan doktoru arayacn 🤪 hayret birsey 🤓
tugce95 klasik ama su gelse anlarsın 😁 şeffaf sıcak ve durduramadigin bisey çünkü sanki çeşmeden akar gibi
tugce95 Allah bi avazda doğurmanı nasip etsin canım sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah 🤲🏼
Aslihansan yapamadım sezeryan oldm😔