Zz2434
Bebeğimin 26 haftalığa kadar çok hareketli ydi.aman26 haftadan sonra hareketi bı anda kesildi nerdeyse günde 3 kere anca tekme atiyodu ne yediysem fayda etmedi müzik açtığımda harket ederdi 1 gün bekledim belki kuruntu yapıyorum diye.tedirgin oldum eşime söylemiştim ertesi güne randevu aldik kontrole gittik ne yazikki bebeğimin her tarafı ödem olup şişmişti akciğerin de şu toplaması vardı ve suyum fazlaydı sinirdaydi o yüzden hareketi azalmış doktor bebeğin sen risklisin her an kaybedebilirz deyince ben hüngür hüngür ağlayarak yatişım yapıldı ve ertesi gün bebeğim den ve benden suyumdan sıvı aldılar ciğer geliştirici falan vurdular iki hafta yattıktan sonra bı anda sancılarım çıkmaya başladı nts de devamlı 80 90 bebeğim az daha dursun diye ağrı kesici yaptılar ama fayda etmedi hâlâ sancım çıkıyodu doktor bebeğin gelmek isterse mecbur seni alırız dedi 5 gün ağrı çektim ve o gün sabahı aniden suyum geldi altıma işledim diye ağlayarak hemşireyi çağırdım 😂😂🤦🏻♀️ doktor alttan muayene etti ve suyun gelmiş dedi öğleden sonra sezeryana aldılar kuzum bebeğim de sorunlar olduğu için hala yoğun bakımda ben doğum yapalı iki hafta oldu şükür bebeğimi bekliyorm biraz uzun oldu k bkma ama sende stres sinir yapma sakın 🙏🏻🙏🏻