35+3 olduk az önce… bütün akşam ayaklarıyla sürekli yukarı sağa sola çok sert vurup aşağı doğru da aşırı baskı yapıyor canımın yanmasını geçtim erken gelmesinden korkuyorum. Yaşayan var mı normal mi şu an bu kadar baskı yapması
Aşağı doğru baskı
34 haftaligim benimde haraketli bende korkmuyor degilim
Belmaaa benim de aşağıya baskısı çoktu doktor başı aşağıda artık dedi ondan oluyormuş sanırım 36+3🐣
Belmaaa bendede durum aynı hatta bıçak saplanmasi gibi hissediyorum bazen ayaktayken özellikle kivrandiriyor erken gelmesinden bende korkuyorum
burcu-dalkiran1 aynı işte aynı çok endişeliyim psikolojik olarak sürekli ıslaklık hisseder gibiyim
Belmaaa ayaga kalktiginizda baski artiyomu? 37+3 de dogum yaptim son hafta yani 36 da ayakta biraz fazla kalsam hemen kasiklarim agriyordu bebek kanala giriyor olabilir mumkun oldugunca dinlenip kendinizi yormayin Ben son gun banyolari temizlemistim aksamina dogum yaptim
Dozturkgol ay ağlıcam resmen🥺🥺 ayağa kalkınca artmıyor ama biraz iş yapınca karnım taş gibi oluyor… bugün iki cam sildim balkonu tıkadım çamaşır yemek filan derken yoruldum tabi
burcu-dalkiran1 sizinki ne kadar
36+6 olduk aynı şeyler bende de var ve fena ödemli durumdayım 😥 ellerim ayaklarım oldukça şiş ve ağrıyor zaman zaman, hamilelik denen şey şu son 2 aymış daha öncesini rahat geçirdim asıl zorluk son 2 aydaymış vallahi. Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun
Belmaaa son gun benimde tas gibiydi Hatta gorumcem esim fln vardi onarada soyledim bugun karnim cok dert diye bence bi sure dinlenin en azindan 37 dolsun az kalmis zaten
Dozturkgol daha da bir iş yapmam gerçekten eşim yapsın evde kirli olursa napayım artık