Kuzucuklarim Gmztmr06 3. gebeligim 2 side sezeryan suan 30 haftalik hamileyim 20 ay once sezeryan oldum.
Annesininbali Bende 4cüye hamileyim 3 normal oldu bunda korkuyorum benim doğumlarım çok zor olur ama yinede sezeryan istemiyorum Rabbim kolay doğum nasip eder inşallah cümlemize
Seda-1530 Zeynepnurlu Allah bagışlasın benimde 12le 7 yaş aralarında iki evladım var 17+0 dayız şimdi cinsiyeti ögrendinizmi 🐥
Zeynepnurlu Seda-1530 erkeğe benzetti doktor. Diğer ikisi kız. Bakalım hayırlısı olsun inşallah. Siz öğrendiniz mi cinsiyetini?
Ozlmece22122 Gmztmr06 benimde üçüncü canm 28haftalik şuan iki sezeryan oldum çatı darlığından bu bebişiminde suyu fazlaymış inş zamninda gelir
Merve_seda ktnzehra49 bir yılın bitsin canım diğerini getirdiğin zaman ikisi arasında ikiyıl olmuş olsun . Dikişlerin TM iyileşmesi için cnm
Seda-1530 Zeynepnurlu Ay ne güzel Rabbim gönlüne göre versin canım benimde 2 oglan bunada kız dedi Saglıkla kucaklarımıza alalım insallah 🙏
Prenses58 Gmztmr06 bende 3. Gebeliğim çok şükür tek değilmişim valla aynı korku bende de var nasil olcak diye bu arada normal doğum olcak 14 haftalığım korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun
eymenhumeyra Gmztmr06 benimde 3. Normal dogum olcak dikislerden korkuyorum sadece nasil olcak diye🤦♀️ erken olmasi zormu acaba 11 aylik kizim daha oglumvar 6 yasinda
Gmztmr06 eymenhumeyra 3. Doğum kolay olur diyorlar dikişimiz de çok olmaz umarım 😊allah yardımcımız olsun 😊🙏
Mila4 Gmztmr06 Benim 4.cü bende korkuyorum.Sayısı önemli degilki,her doğum bir hayat.Allah hepimizi sağ Salim kavuştursun.Ben bu dogumumu Sezeryan istiyordum ama doğum sonrası zor oluyor sanırım,okuduklarımdan bunu anladım çok kararsızım..
Ezgim Benimde ucuncu gebeligim digerleri sezeryan 7 yasinda kizim 1,5 yasinda oglum var 14+5 haftaligim
Seda-1530 Gmztmr06 ne güzel Rabbim gönlümüze göre verdi darısı kucagımıza almaya insallah 🙏 12 ve 7 yasalarında canım seninkiler kaç yaşlarında