VMG Oznurrb Oznurrb Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah.Birlikte hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu bereketli bir ömür nasip etsin inşallah
Mlk0334 Oznurrb hayir istemediler kadin dogum poliklinigi mi istiyor onu başka bolumemi gitmem lazim acaba
Oznurrb Selimem vermiyorlar canım. Şuan bazı sağlık sorunları var henüz kendi başına nefes alamıyor daha çok yolumuz var 😢
GENCOBGM Oznurrb Rabbim bu mübarek aylar hürmetine ramazanın hürmetine biran önce seni ve kızını kavuşturur ınşaallah cnm okurkenn o kadar etkilendim ki bazen herşey planladığımız gibi gitmiyo olsun Sen iyisin bebegin iyi önemli olan bu inşallah bundan sonra hayatında herşey daha da yolunda gider tatlım 29+6haftaligim Bende dualarım seninle Allah yar ve yardımcın olsun inşaallah🤲🤲🤲🤲
GENCOBGM Kızlar protein kaçağı teşhisi konulmadan önce en kesin belirti nedir benimde ayaklarimda şişmeler var hemde çok aciyo korktum şimdi okuyunca
Anne-olmak2 GENCOBGM tansiyon yükselmesi baş ağrısı 7 aydan sonra kusma olmuştu bende başlarda hiç yaşamamıştım herkes şaşırmıştı bebek büyüdükten sonra kusmama meğer gebelik zehirlenmesinin belirtileriymiş burnum kanardı nefes alamazdım boğulcak gibi olurdum ama stres ve düşünce bu rahatsızlığı çok fazla etkiler bende varmış ama son ay bi olaya çok fazla üzülüp kendimi yıprattım diye o patlamaya hazır bombayı patlatmışım
Bahar34 Rabbim sağ Salim hayırlısıyla size kavuşmayı nasip etsin. Herşey gelir geçer,sabır ve dua etmekten başka ne gelir ki, o küçücük Bedenleriyle bizden daha güçlü onlar.Allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻
Hatice3405 Oznurrb cok gecmis olsun canim ayni risk bendede var doktorum bana tansiyon ilaci verdi 35 haftaya kadar kullan dedi hergun sabah aksam tansiyonumu olcuyorum. Odem icin bana şırlayan ilac verdi protein kacagini falan engelliyo. Bunu sana doktorun demedimi benim ayrintili ultrasyonda cikmisti.
Oznurrb Hatice3405 benim ödem sorunum kilo alımın son haftalarda oldu. Ayrıntılı ultrason yaptırdığımda nerdeyse hiç kilo almamıştım hiçbir sorunum yoktu
GENCOBGM Hatice3405 Evde kendim tansiyonumu olcturuyorum eşime ya 12.8 yada daha düşük cikiyo sizce etkisi varmıdır
GENCOBGM Hatice3405 Çok sağ ol cnm haftaya kontrolüm var idrar testi yaptırım ama en azından gidene kadar hergun tansiyonumu ölçeyim içim rahat etsin
Denizkaplan Oznurrb Rabbım ikinizide korumus canım sag salımsiniz elhamdulillah sıkma canını hersey duzelecek bır bakmıssın kı bak bız bunlarıda atlattık dıyecegın gunlerıde goreceksın Rabbımin izniyle
Harika90 Oznurrbrqbbim yavruna sağ Salim kavuştursun rabbim seni inşallah allah size başka sıkıntılar göstermesin evlat imtihanı zordur ama sabır🙏🙏