Oznurrb benim de hiç belirtim yoktu sadece ayaklarım şismisti normal diye dusunuyordum , her zamanki kontrole gittik her zaman tansiyonum normal cikarken bu sefer 14/10 cıkınca bir bekletti doktor tekrar tekrar ölctü ne olur molmaz yatisini yapalım tansiyonun dusuruledim dedi ben de bir sey yok pimpirikleniyor sandım , sonra tansiyon takibine basladilar benim de sizin gibi tansiyonum hep arttı 17i bulunca doktor önce yarın dogum yaparız derken degistirdi acil doguma alcam dedi normal yapabilir kapasitem varkn ondan da vazgecti normal dogumda tansiyonun daha cok artar zorunlu sezeryanla aldı benim de bebegim şimdi küvezde daha 4 günlük , gelisim geriligi vardı zaten 3 hafta 36da oldu dogum ama 36 haftalık bebekler gibi degil , yani bence de ödemı olan , idrarında köpüklenme olan önemsememezlik yapmasın , gebelik zehirlenmesi genelde gelisim geriligi olan bebeklerde görülüyormuş , belki erken bir tanı olur konulur mu bilmem ama benim 3 gün icinde odem ve idrarda kopurme basladı hic bir agrım sancım baş dönmem yoktu