Sarisoyezg Kızlar, normalde sosis sucuk sevmem ama bu dönem aşırı cazip geliyor .. sucuğu bir yere yaptırdık öyle tüketmeye çalışıyorum.. sizdede böyle olan varmı? Yasaklar cazip geliyormu??🙈😂
bilaloguzunannesi Sarisoyezg evet hemde çok ara ara yedim insAllah doğum yaptıktan sonra yiyemediğim yasak olan herşeyi yemeğe karar verdim 😂😂😂 öncelik olarak salamlı sucuklu sosisli kahvaltı ketçap mayonezde olmazsa olmazlarım arasında 😂😂😂
Damlaustglu Sarisoyezg Sucuk iyi kızartıp yedim. Ama salam o kadar canım çekiyor ki sanırım doğum yapar yapmaz salamli sandviç yiyeceğim. Sade nescafe,kola,midye,kokoreç aşırı canım çekiyor uzun süre kilo veremeyeceğim sanırım :)
Gizemito Sarisoyezg Evettt özellikle cips deli gibi istiyorum ama tutmaya çalışıyorum kendimi 😢 Doğumdan sonra paket paket bitircem 🤭
Sarisoyezg bbhhrr5289 ay deme 🙈 keşke elimden bişe gelse 🥺 .. ama yasaklılar işte bizde yiyemiyoruz öyle düşünelim 😍🤷🏻♀️😂
bbhhrr5289 Sarisoyezg sorun degil aynen zaten evde bulunuyo bazilari ama yemiyorum dogum sonrasina artik 😀 sabredicez
bilaloguzunannesi Sarisoyezg hemde hiç 😂😂😂 birde bol bol gezmek istiyorum bolca minik aile olarak insAllah ❤
Sarisoyezg bilaloguzunannesi ahh valla şiştik evlerde otur otur .. daha güzel şeylerle gelsin o günler inşallah sağlıkla 🙏🏻🧿❤️
Sarisoyezg Sezensu kola yla ilgili de okudum hafta da bir kaç bardak hiç bişey yapmaz dendi .. abartılmadığı sürece bende tüketiyorum 🙈😍
Sarisoyezg Gunesana evde yapmak çok güzel oluyor hamburgeri bildiğin kıymayla kola yı da abartmadan içilir diye düşünüyor şişeyi kafaya dikmedikten sonra 🙈😂 zorlama kendini canın çekiyorsa abartmadan yenmesi taraftarıyım ben ..
bebegim_28 Gunesana ilk başlarda bende o çok vardı eşim evde bana hamburger yaptı 2 defa falan üst üste yedim tabi benim adam pek anlamaz elinden geldiği kadar yaptı hambugerden çok fena soğudum tavsiye ederim bir iki kötü yersen soğursun 😂
bebegim_28 Sarisoyezg sucuğu normal de severdim ama hamilelikte soğudum salamla zaten çok aram yok ama sabah kahvaltıda maydanoz severim bazen canım istiyor ama yemiyorum