Serifeisitmir Aydeniz09 kullanmadım canım ama bayağı araştırdım gayet iyi bir urun bende tüm eksik biberon avent alicam
sumeyyecans Aydeniz09 ben kullandım çok güzel emzik. Hem anne bebesine en yakın olduğu için meme reddi yapmıyormuş
BirVeraAnnesi35 Aydeniz09 gayet güzel ama kızım 6 aylık kaç tane emzik aldıysak emmedi oyuzden çok almayın derim her bebek emmiyo emzik boşa duruyo şimdi bizimkiler😂
Ekes Aydeniz09 ben 2 li aldim bebeğime, gayet memnunum keske en bastan alsaydim. Bide nuk marka kullandim o da cok guzeldi
Dmlyldz Aydeniz09 ben biberonları sterilizasyon makinasını emziklerini hepsini avent aldım çokta güzel ürünleri henüz kullanmadık ama bir çok kullanan arkadaşım çok memnun ☺️
CansuCaner Aydeniz09 kullanıyoruz şimdi 6-18 ay olanına geçtik hatta. Kesinlikle tavsiye ederim sorunsuz tuttu kızım
Kozaannesi Aydeniz09 Ben de biberon ve emzikleri Avent aldım. Bekliyoruz bakalım kullanacağımız günü🤗 Anne göğsüne benzerliği sebebiyle tercih ettim
deruni pamuk32 o da iyiymiş hayırlı olsun 😂 ben sanıyorum ki herkes 36 lira olandan iki tane alıyordur 🤭