MiraysMom Kızlar 22. Haftadan itibaren bebeğim özellikle gece sırt üstü yatınca kıpır kıpır tekmeleri durmuyordu ama 24. Haftada hareketleri azalmaya başladı nadir hareket ediyor sizce normal mi bu haftalarda ?
Asli1453 MiraysMom canım benimde 24 haftalıkken hareketleri azdı korkmuştum hatta ama normalmiş şuan 28 haftalıgımız maşallah kıpır kıpır ogluşum
Berra20 Doktorum cok güzel acikladi. Her bebgn huyu suyu farklidir kimseyle kiyaslama yapmayin dedi. Ufak ufak da olsa hareket ediyosa ediselenmeye gerek yok dedi.
MiraysMom Asli1453 iyi canım ya sen bizden ileri gitmişsin be güzel 22 ve 23 ye baya hareketliydi 24 ü baya sakin geçirdik bende korktum hiç hareket etmiyor değil ama sadece dönüyor sanki eskisi gibi tekme atmıyor
Muberraonur Sinemneset ben dün hissettiysim pıt pıt vuruyordu uyandığımda başladı hissetmem hatta bugün de hiç tekmelemedi sadece karnımda seyirme oluyor
MiraysMom Muberraonur bende de sadece toplanıyor geri açılıyor galiba sadece dönmesini hissediyorum tekmelerini özledim 🥺
Gulbeyazk MiraysMom Canım uykuya alışıyorlar ya yavaş yavaş o yüzden arada oluyor öyle takip et sürekli gün içinde mutlaka hareketli oluyorlar olmayınca endişelenmek lazım diye düşünüyorum
Emren 24 olduk 🙏 ili gündür maşallahı var ama bugun vajinama vuruyor artık sanki tekmeyi oraya atıyor gibi sizede oluyormu
MiraysMom Emren bende de oluyor ya hatta kesesini patlatıp çıkacak diye korkuyorum 😅özellikle ayaktayken rahmime vuruyor benim
MiraysMom Sinemneset canım bende 20. Haftamda senin gibi stres yapmıştım stres yapınca hiç hareket etmiyor ne zaman ki doktora girdim çıktım hareket etmeye başladı kafam rahatlayınca
Yvzslm MiraysMom kişiden kişiye değişir bence hiç hareket etmiyorsa sıkıntı var demektir. Bi de oruç tutuyorsan etkiler. Benimde öyleydi ben oruç tutmayı bıraktım bol bol konuştum oğlumla, maşallah her ses verdigimde kıpır kıpır