SecretaryMother RuzgarsMommy gramlarından emin değildim evet çünkü ben sadece 50 lik olanı yaptırrdım siz hayırdır tartışma mı yaratmaya çalışıyorsunuz? Komik olan şey ne söyleyin de gülelim
RuzgarsMommy SecretaryMother bilmeden bilgi vermeniz yanlışti en başta emin degilim ama diyorsunuz Ve yanlış 50 mg da olsa dahi aç gitmeniz gerekiyor sağlıkçı hanfendi O yüzden sordum başta yaptirdinzi mi diye. Burda malesef verilen bilgilerle hareket eden cok emin olmasan bilmeden yanlis bisey yazmamak lazım.
SecretaryMother RuzgarsMommy araştırılıp konuş diyorum ve daha da cvp vermiyorum size siz zaten aklınıza koyduğunuzda şaşmayacaksınız belli ki siz doğrusunuz tok test yaptıran doktorlar yalnış yapıyolar pardon tıp da yanılıyor işte
Belkis_Celebi Ben daha 2 gun once yaptırdım ac olmanız gerek ve ac karnına ilk kan alıyorlar 40 dk sonra içiyorsunuz sekerli içecegi 1 saat sonra tekrar kan alıyor hemsire bana işlemler bitene kadar birsey yeme dedi
Selov Perşembe sabah gittim şeker yüklemesine kahvaltı yapıp gitmiştim hemşire sordu tokum dedim aç olsaydın randevu verirdim dedi iyiki tok gitmişim hemen yaptılar
Kozaannesi Aydeniz09 Aç karna gelmemi istemişlerdi benim ve randevumu sabah erken saatlere almıştım. Orda size şekerli bir içecek iciriliyor ve kan veriyorsunuz
Zanaa Aydeniz09 ben cmrtesi gunu yaptim evet canim 12 saat boyunca ac olman gerekiyor ve korkma hic o kadar da zor bise degil ama yanina su al kan testleri bittikten sonra acayip susamistim ben
Zanaa Aydeniz09 gec kaldim bnde cok cabuk midemi bulandirdim ama zor tuttum kndimi hayr kusmayacagim dedim kusarsam bi daha vericekler
ebru-kc11 Aydeniz09 aç gidiliyor önce bir kere kan veriyorsunuz sonra şekerli içecegi içip yarım saat bekliyorsunuz ondan sonra tekrar kan verip yemek yiyebiliyorsunuz. Genelde sabaha alın dee doktorlar ama sizinki unuttu galiba