Selin648 Hanımlar sezeryan olan anneler dikişler bildiğimiz ip gibi olan dikişler mi yoksa yapıştırma gibi dedikleri lazer dikiş mi ???? Çok merak ediyorum
Bahriye06 Selin648 benim 2 sezeryanımda ip ile dikiş lı oldu şimdi 3.ye hamileyim farklı hastaneye gidiyorum burda nasıl dikerler bilmiyorum
Hilal93 Selin648 benim estetik dikiş dediklerinden olmustu ikinci hamileliğim gene öyle olacak gibi herhalde
Eternallove Selin648 lazer diye birşey yok ☺️ Herkese ama herkese istisnasız dikiş atılıyor, atılan dikişin yöntemi gizli olduğu için gözükmüyor,alınmıyorda. Kendiliğinden eriyor ve iyileşiyor. Ameliyathane hemşiresi olarak söylüyorum 😊
seymoska Selin648 benimki diken çizmiş gibi bir dikiş ama kuzeniminki daha belli.Cerrah eline ve cilt yapısına göre değişiyor bence
Eylem__Bilal Eternallove benim sezeryan olma ihtimalim var da iki gün önce ortaya çıktı korse falan aldım normal olacak diye hemen takarım göbeğim için falan diyodum sezeryan dan kaç gün sonra takabiliriz toparlanma için
Gizeem3535 Eternallove bütün özeller estetik dikiş mi yapıyor bilginiz var mı eskisi dikiş aldırma diye birley hala var mı yoksa ?
Betulaks Selin648 yapıştırma dedilkeri lazerle yapılmıyor hanımlar içeriden eriyen iple dikılıyor 1 hafta 10 gune kendinden kayboluyor o ipler o yuzden yapıştırma denılıyor yoksa lazer yok 💐
Eternallove Eylem__Bilal o doktorun kararına kalmış birşey kimi doktor hemen taktırıyor kimisi daha sonra. Hemen takmak ilk ayağa kalkarken ağrılarınızı hafifletmeye yardımcı olur ve daha kontrollü hareket edersiniz. Bende sezeryan olucam kısmetse bende hemen takmayı planlıyorum.
Selin648 Eylem__Bilal Ben çok araştırdım Doğumdan 1 hafta sonra öneriyorlar sezaryan için hemen takmak sakıncalıymış
Rabis93 Selin648 abla Selin648 ablamınki bi kaç ay içinde kendi kendine kayboldu dikiş falan aldırmaya gitmedi ve şuan hiç iz yok.
Eylem__Bilal Eternallove benim ikinci gebeliğim ilki normal oldu bu bir türlü gelmediği için sezeryan olacak bu gün tam 40 haftalık olduk sıfır sancı sıfır açıklık hafta içi büyük ihtimalle sezeryana alinicam konu hakkında hiç bir bilgim yok 😔
ozlemoz13 Eternallove merhaba, bu korselerin bedenini nasıl ayarlıyorsunuz kızlar? Ben de almak istiyorum ama bedenimi nasıl seçicem bilemiyorum. Birde hangi marka tercih ettiniz? Yamuna aliyim diyorum ama öneriniz varsa?
Eternallove Eylem__Bilal sakin olun böyle olması gerekmiş böyle oluyor. Ben bu işin içinde bir insan olarak kendi isteğimle sezeryan istiyorum. Sizde hayırlısı deyin , hayırlısı olsun hakkınızda.
Meryem1995 Eylem__Bilal bende salı gunu 40 oluyorum sıfır sancı sıfır açılma. Çarşamba sunı verelım doğumu başlatalım dedı ılk bebegım kararsızım açılma olmadıgı ıcın acı çekecem sunıyle bı gün boyunca korkuda var 🤕😌
Eylem__Bilal Eternallove peki bir şey soracağım epidural anestezi mi daha iyi spinal mi birde belden iğne çok acıtıyo mu kusura bakmayın bulmuşken üst üste soruyorum böyle
Eternallove Eylem__Bilal ben spinali tercih edeceğim . Her bakımdan avantajı var diğerlerine göre ama karar sizin tabii 😊
Eylem__Bilal Eternallove ben de iki gündür araştırıyorum spinal daha iyi gibi duruyor sizde öyle tercih ediyorsanız daha iyidir🤗