Melodixxx aynen aynen bende ole kendime diorum aman aman sus sus diyorum yeterki gelsinde artık 100 ile doğuma raziyim 🤲🌸
9 ay kusupta...
Melodixxx ay iyi bari canım. Prilam hayat kurtarıyor. Gerçi bazen kusacaksan ne içersen iç gene de kusuyorsun ama olsun bi nebze de olsa hafifletiyor😂😂😂
Deletedmom378 sorma ya ama yşnede en iyisi sabah kusması mide boş en azndn can yaksada en azndn yediğindn tiksnmiyrsn valla bir hafta fln kdr devm eden olmş bunu duynca heptn korktm çünkü bende zaten artk geçmeyck diye inanıyordum
Deletedmom191 en iyisi bir daha yanlışlıkla bile dileme😂🤣
suzan_26 bende 38. Haftamdayım hergün kusuyorum
suzan_26 oy ölürüm sağ salim doğsunda öpe öpe kızartırım o zmn❤️😍
12prensannesi ay koca göbeklede kusmak allahım bize sabır ver🙏🏻
Minik-mucizem123 aynen öyle o An kusacağın varsa ne yaparsan yap asla faydası yok ama yşnede birz olsn azaltıyor etkisi yok sanıp 14. Haftamda içmedm öğlene doğru bir bastırdı hani insan o kdr üst üste kusacğını ölse tahmn edemez seriye bağlamştm 5.sndn sonra hemen ilacı içmiştm bşr daha da tövbe ettm bırakmadm melisamom geçen bıraktı o da kusmaya başladı tekrar içiyor şuan😂
Melodixxx ay evet bıraktım demişti deniyordu en son kötü oldu demek ki😂😂 bizim bünyeler sanırım prilam a bagımlı oldu 😂😂😂😂 ilk haftalar kusmakta kolaydı şimdi 37 de kusuyorum karnım çok kötü oluyor bitse bi an önce ama çok zor ben doğumdan sonra da kusarım😂😂😂😂😂😂
Minik-mucizem123 haha bırakamayacz bu gidişle 😂😂 aynen karın büyüdkçe çok zorlaşıyor ya
Melodixxx ben 9 ay kustum canım hatta sezeryana girdiğimde dahi kusuyordum ama kızım doğduktan sonra hiç kusmadım
Melodixxx oylr valla Allah yardımcımız olsun. Bi ara da hiç kusmuyorum KESK’e bende kussam hamile olduğumu anlamıyoeumm falan diye post açıyorlardı 😂😂😂😂😂
- Düzenlendi
Melodixxx hapta etki etmiyor o derece yani peki bunun çaresi ne nasıl besleniyorsun? Benim annem de 9 ay boyunca kustu yiyemedi serumla beslediler hep hastanede onunda bünyesi çok zayıftı bir sürü hap kullandı mide bulantısı için hiç biri fayda etmemişti sofraya oturuyorduk hemen öğğ yiyemiyordu ben tek kalıyordum sofrada
Ebrumurat07 doğuma kdr katlanacaz artk 😣😣
Minik-mucizem123 bu kadar kötü olduğunu kestiremiyorlardr bi kere kussalar bir daha şakasını bile yapmazlar
Gmze23 valla canm 6. Haftamda başladı 12. Haftama kadr çok şiddetlydi o dönem ağız yolu beslenmem sıfırdı su bile içemiyordum günde bir kilo serum vuruyordum sabah 500 ml akşam 500 ml spnra idare wdeck duruma gelnce meyvelerle beslenmeye başladım şuandada yiyebldklerm peynir yumurta reçel bunlara ek olrkta meyve ve abur cubura yüklnyrm açlktn beslenmem böyle pek aağlıklı değil ama bunlara şükür