Melodixxx Esra_emrertunc birde genelde ilk hamilelkte öyle olur diyorlrda burda yazanların çoğu her hamileliğinde yaşamış🙈9 ay çekecz artk ne yapalm😂
Melodixxx MutluAnnnecik benmde ilk zmnlar kusmalarım baya fazlaydı şuan tabiki azaldı ama devam ediyor olması can sıkıcı inş devam etmez 🙏🏻
Melodixxx Mom9272 klimayı açmaya başladık eşim baktı eriyorum gidip açıyor birz kendime gelyrm derdimz bize yetmedi bide sıcaklar mahvediyor🤣bu 2020 hemen geçsn hiç sevmedm🤭
Emilah Mom9272 Walla 33 haftaligim çok şükür hiç kusmadım da midem de bulanmadı.. her istediğimi de yedim :) şükürler olsun.
Ecitah- Esraaa02 Canım merhaba ben bugün yine acillik oldum kusmadan bu sefer zofer verdi doktor günde 1 sabah aç karna içiliyormuş , eczacı kusman oldukça iç hergün sürekli içme dedi sen nasıl kullandın
Esraaa02 Ecitah- valla canım ben hergün içtim kızımda 9 ay içmiştim hergün hiçbişey olmadı biraz ağır bi hap diye ecz lar öyle söylüyor ben hala hergün içiyorum sabah aç karnına onu içmesem yemek yiyemiyorum neyapim 😞
Ebru52 Ecitah- kullanmanızı çok tavsiye etmem cevremde ne kadar zofer kullanan varsa doğduklarında bebeklerde hep mide şikayeti sürekli kusma ve alerjik durumlar oldu
Melodixxx Ecitah- zofer yerine prilam meptamid yada dramamine kullanmayı dene belki işini görür tmm tam geçirmiyorlar belki ama günü kurtarırsn zoferle zofran çok ağırmış bebeğe zarar vereblrmş