zynb_ozkn arkadaşlar merhaba hayırlı ramazanlar diliyorum herkese ☺️ sizler hangi merka folik asit kullandınız ?
symslmz zynb_ozkn ben folic us plus kullanıyorum içinde iyot b6 ve b12 de var ondan önce üç ay folbiol kullandım çok gaz yapıyodu
Meltem0660 zynb_ozkn bir sıkıntısını görmedim hatta bulantımı azalttı ilaçtan mı bilmiyorum ama azalmıştı
bilaloguzunannesi zynb_ozkn folattro kullandım 21 ağustos da kullanmaya başladım doktorum tavsiye etto 1 ekimde hamile olduğumu öğrendim Rabbim herkese nasip etsin insAllah 💙
Vhdeucr42 Bende decavit kullanıyorum folik asitle birlikte diğer vitaminlerde var zaten belli bir mg almak gerekiyor çünkü doktorlar yanında ekstra vitamin veriyor ayına göre
Gizem-1 zynb_ozkn ben ilk başta foliwell kullandım içerisinde b12 ve iyot var diye ama vinalac kullanıyorum şuan içerisinde daha fazla vitamin var ve bulantıyı önleyen zencefil ve b6 vitamini bulunuyor
Gizemlekesiz Merhaba ben de 3.5 aya kadar folik asit kullandım sonra doktorum decavit verdi. Ancak kilo aldırır mı konusunda endişeliyim çünkü zaten belli bir kilo da hamile kaldım. Şuan 4 aylık olduk🙏🏻