Meralvedatazer 31+1 haftamdayım ilk defa bugün ayaklarım davul gibi şişti ilk gebeliğim normal mi acaba?😥
aysehifa4 Meralvedatazer Normalmiş benmde 30+3 ödemlerim başladı bu haftalardan sonra daha çok olur diye duydum 😑
nilgun_41 Meralvedatazer 36+1 haftadayım benimde ayaklarım çok şişti ve moralim bozuluyor baktıkça doktor doğumdan sonra geçer diyor ama aciyor ve görüntü davul gibi napicagimi bilmiyorum çok kafama taktim 🙁🙁
Melikekrtc1 Meralvedatazer Normal canım 35+5 deyim çamaşır sereyim diye ayağa kalkıyorum o iki dk içerisinde bişe şişiyor tam bunaldım artık
Meralvedatazer aysehifa4 of çok kötü ama ya ince ayaklarım gitti yerine davul gibi oldu birde yanma var aşırı derecede
Aysessss Meralvedatazer onkac litre yapiyor bilmiyorum da, ben 3 litre iciyorum, doktorum havalar sicak 4 litre ic dedi 🤦🏻♀️
Masal01 Tesadüfe bakın bende bugün tam 31 haftalık olduk olduk ve akşamdan bu yana ayaklarım ilk defa şişti ve topuk kısmı acayip agrıyor Sanki ayağımın altında ateş parçası var gibi sımsıcak
halsey Masal01 topuk ağrım benimde çoktu evde bile hafif yüksek ve yumuşak bir terlik giydim hemen geçti şükür👌🏻
nilgun_41 Meralvedatazer birde sağ kolum biraz uyuştu ama en çok su ayaklarımi kafaya takıyorum dışarıda yürüyüş yapamıyorum evde sadece ev işi hareketsizlikten mi oldu anlam veremiyorum oysaki çok sağlıklı besleniyorum su içiyorum çok 🙁🙁
Meralvedatazer nilgun_41 bende evde çok hareketliyimdir çok da su içerim acaba tuz kullanmaktan mı oluyor🤔
nilgun_41 Meralvedatazer doktor tuzu azalt dedi geçen hafta ama öyle tuzluda yemiyorum ki bu şekilde böyle olduysa demek ki hiç tuz atmamam lazım yemeklere🙁
MerveSimsek_ Meralvedatazer hic sanmiyorum tuzdan oldugunu ya. Ben cok az yemeklere tuz atarim :(( cok da su içerim günde 2 litreyi geciyorumdur kesin
Meralvedatazer MerveSimsek_ bende öyle çok su içerim ilk gebelik olunca insan şaşırıyor ister istemez
MerveSimsek_ Meralvedatazer demin okudum az tuz tüketimi de ödem yapıyormuş. Dengede tutmamiz gerekiyormuş 😅
Merph İnanılır gibi değil iki gündür ellerim uyuşuyordu bugün kalktım ayaklarımda bir terslik vardı ve şimdi sol ayağım şiş ve ben daha 29.haftadayım 😭 sağ ayağım normal ama sol şişti bileğim de şişti
sznkrmzlr Merph benim de sadece sol ayağım şiş bacaklarımda bir şey yok doktor sürekli sol tarafına yatıyorsan oda yapabilir dedi