Anca vakit buldum diyebilirim güzel anneler 🙊. Doğum hikayeme başlamadan önce Allah tüm isteyen herkese nasib etsin dualarıyla devam etmek isterim.. Çok yorucu ama katlanması bir o kafar keyifli şey şu annelik.. Gelelim dogum gününe evet son günler geçmek bilmedi,ne zaman dogacak ufaklık acaba sorunsalı? 😁 derken 02.03 tarihinde minik bir kasık agrısı ile başladı. Ben anlamadım kalıcı degildi,geçiyordu 🙂 üşüttüm galiba diyerek o gün atlatıldı ertesi gün şiddetli olmasa da agrım vardı geçiyordu, annem yanımda sürekli soru soruyorum nası olur? Bak şu an böyle agrıyo diyorum olabilir beline vuruyor mu diyo 😂 ama yoktu bel agrım oturdum mucize meyve "hurma" yemeye 😁 tualet ihtiyacı da lazım malum o kadar hafif bir lekelenme vardı ki dikkatli bakmasaniz görmezsiniz hemen anneme sordum demez mi bişey degil olabilir 🤣 eh dedim annne 3 çocuk nasıl dünyaya geldi ?? Meğer annem benden heyecanlı çaktırmayaya çalısıyor. Böyle olmaz dedim gidelim hastaneye gayet rahat eşim annem gidiyoruz bir ara ee filmlerde böyle olmuyodu dedim 😂 muayene oldum canım doktor 4 cm açılman var demesin mi ? 😨 yatışım yapıldı, suni sancı verdiler o an neden diye sormadim bile 🤣 agrılar gümbür gümbür geliyor epidural diye bağırdım bir ara çok geç dedi sevgili ebem nasıl ya dedim bundan daha fazla acımaz yapma epidural dedi 😒kandırdı beni 😥 sancıdan sonra 1 saate içinde 7-8 cm olmuştu bile totalde 2 saat içinde hoop bir adet 👶🏻 4-5 saate herşey bitmişti.. Tabi 😁 Normal doğum yaptım, cahil cesareti derler ya ta kendisiydi.. Değdi, canım yandı,yoruldum,pes ettim ama oldu. Yapı meselesi tabi,yürüdüm yedigime ictigime dikkat ettim (dediysem 25 kg aldım 🤣) Herkesin ağrı eşiği bir değil sezeryana da saygım var,epidurale,spinale herşeye anne olmaya saygım var siz nasıl rahatsanız öyle doğurun, sonrası için psikolojiniz çok daha önemli,tabi ki en güzelidir normali,en doğal olanı ama olmuyorsa,anne korkuyorsa her dogum özel,her dogum rahat içiniz rahat olsun 😍 Dualarınızı bekliyoruz güzel anneler 💐 Not:hurmayı unutmayalım 🐒