Nazliiiiii nisam45 Son 12 😊 şu ara bel aqrım oluyor gogsumun altnda aqrı oluyo kasıklra dgru inio bklm
nisam45 Elfida1920 bunun faydasını dogum sirasinda görürüz diye düşünüyorum rahimin açılması da başlı basina bir dert ve bunun icin bol bol sguat yürüyüş ve zeytinyağı şart 👍
Hayalanne nisam45 bende herseyi yapıyorum ama dizlerim ağrıyor katlayamıyorum 😊 sizdede var mı bu arada doktora sıkıla sıkıla sordum ilişki meselesini yap dene tehlike yok dedi iki kere yaptım ama gene bişey yok allah bılıyor ya ne zaman gelcek 😂
nisam45 Hayalanne herseyi duzenli yapıyorum ilişki haric 3 4 gunde bir ona vercek gucum kalmadi😂 normaldede hep usenirim😂
Hayalanne Tumurcuq hiç düşmedi dik tutuyolar bizim cocuklar😂 bose acayıp kıpırdıyolar 💜 artık kavusmak istiyorum amaaa
Hayalanne nisam45 aynen ben corona dan beri yapmıyodum ztn bunhafta da iki kere yaptım valla işkence gibi geliyor 😂 allahım kolay getirsin su bebekleri enşnde sonunda gelcek ler en fazla bidaha ki salıya kadar beklicez onemli olan kolaygelmeleri dünyaya 😂
Hayalanne nisam45 üstten mi sürüyosun taharet alır gibi ben içine sokamam elimi 😭 taharet alır gibi yapılıyosa yapayım bende