Deletedmom47 Selam hanimlar 😊 Hamile sutyenini ne zaman kullanmaya basladiniz ? 4 ayligiz biz gec kaldim biraz sanirim
SibelAlp7 Deletedmom47 ben 3 aylık hamileyken kullanmaya başladım.Süt oluşması için telsiz sütyen kullanmak gerekiyor.Hamile sütyenleri çok rahat.
Suheda Deletedmom47 canim normal sutyeninden ne zaman rahatsiz olup da goguslerin icine sigmazsa ozaman basla😉 benm artk sigmiyordu 4aylikkrn basladm hatta emzirme sutyeni almistm en iyi o gelmsti gözüme 😁
Kadze Deletedmom47 göğüs ölcüne göre benm ztn büyük malesef genelik basında bile cok büyüdü suan 9.haftadayım kullanıyorum rahat ediyorum sen kendni nasık rahat hissedersen o zaman kullanmaya basla suan acı agrı köklü büyüme yasamıyosan rahatsan daha gec baslarsın bedeninin rahatlıgı önemli
SibelAlp7 Parpali telli sütyenler hem rahatsız hem de süt oluşumunu engelliyor.Ayrıcalığı süngersiz olması
Deletedmom47 Parpali Digerlerine gore daha rahat oluyor ve sarkmalari onluyor diye duymustum. Sutede faydasi varmis
Aysenurtsr Benim Goguslerim bir anda buyumeye basladi. Kendi sutyenlerim cok sıktı telleri batti. 2 tane hamile sutyeni aldim. 3. Ayimdan beri kullaniyorum. Cok rahatladim.
MucizemiBekliyorum Benide normaller cok sıkmaya basladi bende destekli yarim atletlerden aldim cok rahat
Bgmbgm Deletedmom47 bn aldım 4 5 ayda kullanmaya başladım halen kullaniorum biraz babanne sutyenine benzesede 😂 rahat die takion 2 tane var bı birini giyiyorum bı birini
Ozgeanne Ben lcw satılan toparlayici korse sutyenden almıştım yarım atlet tarzında Pedi vs her şeyi güzel kaç yere yıkandi deforme olmadı şükür . Göğüs ucu vs de belli olmuyor tek farkı telsiz olması 😊
DenizEla Ozgeanne Kullanışlı oluyor mu onlar bide gerçekten toparlıyo mu göğüslerim çok büyüdü öyle bişeye ihtiyacım var ne kadara aldınız
CerenSelvi Deletedmom47 ben pentiden aldım tavsiye ederim 5. Aya yaklaşmıştım. Zamanı yok aslında böyle şeylerin rahat hissetmekle ilgili bence 😇
Deletedmom47 CerenSelvi Sarkmayi onluyormus biran once kullanmaya baslamak istiyorum ben gecikmeden 🙊
Parpali Hepsi reklam tuzaklari bunlarin yaa sute falan iyi geldigini sanmiyorum normal sudyenin telsizi iste 😂😂
Biology26 Deletedmom47 ben demirsiz rahat olanlardan almıştım 3.ay gibi çünkü ilk aylarfa büyürken çok ağrıyodu bide zarar veriyo diye öyle almıştım
SibelAlp7 Bende pentiden aldım ilk önce 80 tldi.Sonra gögüsler büyüyünce Yen'i almam gerekti jokerde 25 tlye aldım.Bilginiz olsun belki birinin işine yarar.
Deletedmom47 Edatalha Hayir hamile sutyeni. Turkiyede nasil bilmiyorum ama ben yurt disinda yasiyorum emzirme ayri hamile ayri burda