kitapkurdu Naso573401 ben bebelac gold verdim 1 hafta. Sonra sütüm artınca kestim. Ama yine de mama vermeden önce emzirdim sonra verdim mamayı
Naso573401 kitapkurdu mama verince kesin sarilik olmuyor dimi bide mamayi veriren ayni zamanda emzirdiniz mi
kitapkurdu ikiprensannesiiii teşekkür ederim canım amin inşallah. Toplam 8 kilo aldım hatta doğumdan sonra 1 ay içinde 16 kilo verdim
Wonderanne kitapkurdu Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 😍🤩 bebek nasıl bir anda öyle kilo almış masaAllsh doktor bir şey dedi mı bununla ilgili
kitapkurdu Wonderanne amiiin amiiin inşallah ☺️ Yok doktorum değişti33 TEn sonra doktor da anlam veremedi şaşırdı 🤷🏻♀️
Glcnazz10 kitapkurdu hyrli olsn canim bende de belimde bacaklarim da agri oluyo sürekli sancim oluyor bazen ayaklarm boşa gidiyor kasintim oldugu icin safra tuzlarina bakmak istedi dr bakti taş çıktı safra kesemde sende ne gibi rahatsızlık ve ne belirtileri oldu beni de dahilyeye yolladilar ama gtmedim daha dogrusu gittim ama pandemiden dolayi almadilar
kitapkurdu Glcnazz10 benim hep sağ kaburgamın altı ağdırırdı ben bebek atiyaklarını diriyor sanıyordum. Doğumdan sonra koluma boynuma vurdu ağrı iyice şiddetlenince dayanamadım gittim doktora. Safram çamur üretiyormuş o da bağırsaklara dökülmüş o yüzdenden ağrı şiddetliymiş. Özele bile olsa git canım doğum Zamanı çok zorlar.
Aydan123 kitapkurdu ay canim benim ya Allah anali babali buyutsun minik kuwu hayirli evlat olsun inwAllah🤲🥰😘
Cmrtgc kitapkurdu oyh masallah saglıkla buyusun insallah sezeryanınız nasıl gecti peki kac saat sürdü birde genel anestezi mi oldunuz
kitapkurdu Cmrtgc 8de aldılar beni 8 buçukta oğlumu aldılar 1 saat de benim dikişler sürmüştür. Hayır belden oldu canım. Kolaydı ben zorlanmadım.
kitapkurdu Naso573401 canım önemli olan bebeğin karnının doyması. Ne kadar çok karnı doyarsa risk o kadar az. Ben önce emzirdim emzirmek de önemli sütün artması içi. Eme bildiği kadar emiziriyr ardından mamayı veriyordum.
kitapkurdu Cmrtgc imkanın varsa normal doğum yap. Epidural taktır sancı falan hissetmezsin. Normal doğum en iyisi ❤️ Ama sezaryenden de korkma korkacak bişey yok gerçekten
Misrakarakus 35+6 doğum yapınca bebeğini kuveze almadılar mi. Gerek duymadılar ki bende şuan 35+6 haftalik sancılarım var erken doğum rızkı taşıyorum kilosu 2 800. Doktorum kuveze girer dedi acaba girer mi doğum yaparsam
kitapkurdu Misrakarakus almadılar canım 2 hafta öncesinde ciğer geliştirici taptılar ve oğlum 4 kilo doğdu 40 haftalık bebek gibi. Oğlum 33te o kilolardaydı doktorum doğsa küvöze girse bile sıkıntı olmaz demişti. Sen elinden geldiği kadar dikkatli ol az hareket et. Oğlumun kilosu 3 buçuğu geçince ben fazla hareket etmeye başladım doğsun diye. Sen dinlen ama