Uos Gmszzgl https://imgyukle.com/i/rArvIj bu da benim el emeğim kenarına isim siparişi verdim o da gelince tamamlanmış olacak 🤷♀️
Sasuke Pembiskizim ben satmıyorum sadece örnek olsun diye gönderdim. Yaptıracağınız yete göre 150-300 arası değişiyor fiyatlar
tazeanne5490 Ayselela27 duz beyaz terligi hobi dukkanindan aldim cnm ustune de bi iki cicek yapistirdim😊
Zeynepadayesildag incikinannesi Merhabalar☺️ Evet linkini paylaştığım iple yaptım ben. Özellikle bi kanalı takip etmedim,makrome düğüm teknikleri yazıp tekniğini öğrendim . Sonra kendi kafama göre ördüm😁
babymmt Rabia26 evet kendim yaptım tahta çemberi eşim yaptı ip aldım 2 tane 10 TL verdim ikisine çiçeklerim evde vardı bebekte 10 TL idi keçeye de 5 TL verdim toplam 25 30 tl anca etmiştir çok pahalı süsler en mantıklısı kendin yapmak 😄
Nisanurt Zeynepadayesildag merhaba makrome ip için N11de bir sayfayı söylemişsiniz. Oradaki 3 ip buna yeterli oluyor mu? Kaç tane sipariş vermek gerekiyor? 🌺🌺 çok güzel çok beğendim emeğinize sağlık🥰
Gonci Gmszzgl ben bir sayfada yapılmıs olarak 125 tle buldum canım kaliteliydi ışıklı falandı hatta bununla uğrasmaya vaktim halimde olmaz zaten aynı fiyatsa ordan sipariş vercem☺️