Aha kabızlık ilgi alanım 😂 Ben kabızlık yüzünden hamile olduğumu daha bilmeden bebiş olduğu anda başladı hala da bitmedi 22. Haftdayım ve hemoroid oldum Şimdi krem ve fitil kullanıyorum 😌ne yiyor içiyorsam iki gün iyi geliyor sonra işe yaramıyor bağışıklık kazanıyor gibiyim O kuru kaysı komposto falan bende öyle sadece bir gün belli işe yarıyor sonra asla yağ bile içtim o bile etki etmiyor şurubu aldım o dulchalac diye bir şurup onu içtim başta iyi sonra o da etki etmeyeye başladı en son tamamen yeme düzenimi değiştirdim artık hemoroid yanında ekstra kasık ağrısı yapmaya başladı bağırsakların çıkışı sol kasığın üzerine denk geldiği için orada aşırı bir sancı basınç bir iki dk anca sürüyor sonra geçiyor bende artık olmayacak yeme düzenimi değiştirdim ekmeği tamamen kestim yiyeceksem tam buğday unlu ekmek yiyorum bir dilim sonra komposto yine içiyorum etkisi yok ama işte sıvı dut müthiş bir şekilde çıkartıyor beni üstüne prinç pilavı kestim daha çok sıvı ve sebze ağırlıklı beslenmeye başladım üstüne et yaptığım zaten pilav yapmıyorum komposto salata çorba yapıyorum böyle böyle şuan baya düzeldi şuan taze kaysı dut var kivi bunlar baya işe yarıyor tabi bunlarla kan hapı alıyordum decavit onu değiştirdim yeni hap aldım o da yapıyor sonra aç karnına alıp üstüne kahvaltı yapmaya başladım ve bu kan hapları emilimini en iyi yapan C vitaminşymiş kahvaltı da çay kahve yerine portakal suyu içmeye başladım uzun uğraşlar ve hemoroid sonucu anca böyle düzelebildim ama hemoroid devam inşallaj sizde de böyle şeyler işe yarar Allah yardımcımız olsun 😂🙈🙏🏻