Esma111 nzlicann eğer demir hapı kullanıyorsanız kabızlık ondan sebep oluyor. Bol sıvı tüketmelisiniz. Çok zor kesinlikle önleminizi alın🙏🏼 Kuru gün kurusu kayısı kuru incir kayısı karışık komposto yapın şeker koymadan onu taneleriyle birlikte tüketin baya iyi gelecektir. Türk kahvesi peşine iki bardak su da çalıştırı🥰
Beyzadz nzlicann evet ben de ilk duyduğumda şaşırdım ama günde iki üç bardak iç bana o yaradı bir tek :)
dilansavs Aynı durumu yasadim canim doktorumun tavsiyesiyle her sabah ac karnına aksam yatmadan once zeytinyagi iciyordum nerdeyse yarim cay bardağına yakin oyle oyle duzeldi bir anda pat diye duzelmesini bekleme gecmis olsun
nzlicann dilansavs cok tesekkurler ama tiksinmiyor musun zeytinyagi icerken bu aralar herseye midem bulaniyor sanki
nzlicann Esma111 cok tesekkur ederim demir hapi kullanmiyorum henuz ama hamile kaldiktan sonra kabizlik oldu sebebini anlayamadim
Esra3232 nzlicann bende de başlarda olmuştu ve sebebi de yediklerimizin bağırsaklarda daha uzun kalması ve organlarımızın biraz daha yavaş çalışıp gebeliğe hazırlanması olarak okumuştum, ben günde 2 kuru incir yedim bolca su içtim diğer tüm yöntemler işe yaramamıştı ama bunun çok faydası oldu 🙏🏻 Eğer bulantın yoksa ya da çok şiddetli değilse bir dene derim 🤗
Blueberry Bende de aynı sorun oldu 6 haftalık hamileyim, doğal yoları denedim bir işe yaramadı, bugün doktor bir ilaç verdi onu deniycem emilimi olmayan bir ilaçmış bakalım işe yararsa yazarım :)
Blueberry nzlicann dünden beri kullanıyorum şuan 3. oldu ama tık yok zeytinyağı içtim sabah ama bekliyorum :(