Eda123445 Hayırlı olsun Allah anneli babalı büyütsün darısı bize inşallah ben de Eylül koyucam kızımın adını 😍
Yasemen_1989 Eda123445 teşekkür ederim aa belli mi olur belki hayat karşılaştırabilir yavrularımızı 😇
My-Baby Yasemen_1989 kisa ve oz anlatmissiniz cok guzel bir hikaye olmus, saglicakla buyutun bebisinizi🙏 Darisi basimiza🤗
Yasemen_1989 Sngl_irem çok teşekkür ederim amin inşallah hepimizin hayırlı olur evet canm fazla geldi iç çamaşırım tamamen ıslanmıştı
Yasemen_1989 EbruIrmakAhmet çok sağol canm evet taburcu olduk ertesi gün evet emebiliyor çok şükür öyle olmasaydı küveze alacaklardı baktılar emiyor 😊
EbruIrmakAhmet Yasemen_1989 ne güzel maşallah canım Allah bağışlasın.Ben erken Doğum yaptım 33+1 de 35+5 olduk hala küvözde yavrum denemediler hiç emebilecek mi diye belki oda emer artık
Yasemen_1989 Ozlemakycl inanım herkes farklı yaşıyor doğumunu korkmayın ama gerçekten herşey nasip ben normal istiyordum ama hamileliğim riskli olduğu İçin hep yatmak zorunda kaldım ondan dolayı da olmaz diyordum ama normal seyirde devam edince böyle oldu ☺️
Yasemen_1989 kivrakrabia bende aynı süreci yaşadım ciğer geliştirici yaptırdım o ilacı kullandım çok şükür girmedi yavrum küveze sizin de olmaz inşallah şimdi kaç haftalıksınız
Wonderanne Yasemen_1989 masaAllah güzel doğmuş bebiş Allah güzel ve sağlıklı ömür versin inşaAllah ♥️🤗
Yasemen_1989 EbruIrmakAhmet inşallah en kısa zamanda emer canm sen kalbini ferah tut bol bol dua et Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😘