Happybsrn Zehra333 senin de laboquick testi demi bütün testlerinin fotosunu Atar mısın topluca ama böyle tek tek değil
Dlndmr mlsmrtgl içini ferah tut canım ekmeği suyu zamanı geldiyse Allah düşürecektir karnına olumlu düşün iyi olur🤲🏻🤗🧚🏼♀️
Miniik Kızlar merhaba ben 21 mayısta yumurtlama gördüm 2 gün sürdü 24 mayısta çatlama oldu testi bıraktım bugün hafif kasık ağrım vardı tekrar test yaptım ve çizgiler koyu 5 gün arayla 2. Kez yumurtlanır mı 🙄
Miniik Happybsrn 21 ve 22 mayıs yumurtlama oldu 24 mayısta çatlama oldu, bu bugünkü test aynı 14. Gündeki gibi çıktı
Arslnyldz Happybsrn Canım sen hamilesin , seninki yumurtlama değil . Her iki gebeliğimi de ovülasyon testi ile öğrendim. Normal yumurtlama gibi olmuyor seninki net gebelik . Test yapman yeterli olacak :)
Happybsrn Miniik belki ikinci yum. Olabilir bi kaç güne anlaşılır çünkü bnde döngümün 23. Günün de gördüm arkadaş 21. Günde gördü
Miniik Happybsrn ben 15. Günde gördüm 2 gün sürdü çatlama oldu bugün 20. Gün 5 gün arayla olur mu bu arada adetime 10 gün var
Happybsrn Miniik evt bi hafta arayla oluyormuş seninki daha koyu olmamış bi kaç güne olur eğer yumurtlama ise🙏😅