Dlndmr Zehra333 gebelik bekleniyorsa çok gerinmek yüksekte bişeye uzanmak tuvalette çok ıkınmak sıkıntı olabilir dikkatli ol canım
Happybsrn mlsmrtgl ama o arkadşın önce idrar da çıktı 😅 valla değişken bu iş… doktora gitti kan testi negatif ama gebelik testi sürekli hergün yaptı pozitif .. yine kan verdi düşük değerle öğrendi hamile 😅
Zehra333 Happybsrn ya ben hergğn kahvaltıdan 2 saat sonra yapıyordum sıvı almamak için. Ama bugün yeni uyandım kahvaltı yapmasam hiçbir şey yeyip içmeden etkiler mi acaba . Ama ilk idrarla değil
mlsmrtgl Zehra333 lh hormonunun yükseldiği belli saatler var o saatlerde yapmak gerekiyor . Bide her gün aynı saatlerde yapmak doğru olur .
Happybsrn Zehra333 sen birşeyler ye ama sıvı alma bnde hep kahvaltı sonrası yapıyorum yani aç karına bekleme😀
Happybsrn Zehra333 10 dakika da yap kahvaltı 10 dakika geç yaparsın nolcak bn hep aynı dakikalarda yapmıyorm ki 14.10 en geç 14.40
mlsmrtgl Zehra333 öyle yapın bencede tam saati olmasa olur yani +- 10 dakika bse değiştirmez belki ama saatler oynadı mı değişiyor .