mlsmrtgl Happybsrn kafamda deli sorular 😂 şüphe etmeye başladım valla bende kendi testlerimden acaba mı diyorum kafama takıldı 😂
Happybsrn Seher87 şans eseri yaptım biliyor musunuz yoksa bilmezdim bugün yumurtalama olacağını çünkü yanlış günleri düşünmüş bırakmıştım 😀😀😀
Happybsrn Tugce1803 kafam karıştı 🤔 yumurtalama galiba bu ya önceki günler yumurtalama olmamış demek ki … Hiç umudum yok gebelik için
Tugce1803 Seher87 c kadar koyu ve c den daha koyu olursa yumurtlama demek oluyor. Bu c den çok daha koyu ve baya kalın.
mucizemm_ Benim test aldığım sayfada böyle patlamayı yumurtlama kabul ediyor😊İnşallah rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla tez zamanda nasip eder 🤲
Happybsrn mlsmrtgl ay benim de kafam karıştı 🤔 hersey yarın ki testte belli olacak benim 🙏🙏🙏🐣 dua et inşallah gebeliktir….senn niye karıştı yumurtalamayı kı kaçırdın diye düşünüyorsun??
Fasulyemibeklerken Kızlar bu ovulasyon testini bana biri anlatabilirim kafam karıştı🤦♀️ çok kırmızı olduğu gün mü değerlendiriyoruz birde sabah ilk idrarlamı bakıyoruz yumurtlama günümüze ve adet bitiminden itibaren değilmi
Happybsrn Fasulyemibeklerken vallh benim testlerime bak karışık 😀😀😀 koyu oldugunu gördüğün gün ve diğer günler ilişkiye girmek gerekirmiş….
Ecmelbeyza Fasulyemibeklerken çok kırmızı olunca Lh hormonun kanında çooook fazla olduğundan idrarına geçmiş oluyor ve yumurta yumurtalıklardan 24-36 saat içinde salınacak anlamına geliyor . Bu zaman dilimini bilemediğinizden o kırmızı çizgiyi görür görmez o gün ve arkasından gelen günleri değerlendirmek gerekiyor 🌱💕
mlsmrtgl Happybsrn inşallah gebesinde canım 🙏🏻 Aynen acaba yumurtlama sandığımız gün yumurtlama degil miydi diye düşündüm . Ama çubuk testte çift çizgiydi bende kafam karıştı valla hayırlısı bacım ya kısmet
Tugce1803 Happybsrn ben bu testleri kullandım yumurtlama olunca böyle olmuyor ne vakit gebelik olursa o zaman patlamış gibi oluyor t çizgisi. Adetine kaç gün kaldı?
Happybsrn mlsmrtgl evt ben de anlamadım kız sen değerlendirdin ama… giden gitmiştir yumurtalaya merak etme😀😀 hayırlısı canım ya..
mlsmrtgl Happybsrn inşallah tekrardan yapma gereği duymayız bacım ya 🙏🏻🌸 Valla bu ovülasyon testi de ayrı stres 🙄
Seher87 Happybsrn 😄😄bence yarın silik çıkacak .sen şöyle bu gece ayağını kaldır 1 saat kalkma hemen duşa da girme Dr bana öyle demsti diğer bebeğimde