Happybsrn mlsmrtgl o kadar çalışma boşa gitti benim baştan 😂😂 of yaa benm 23.nde oldu bak adete 7 gün senle aynı😂😂
mlsmrtgl Happybsrn bende çok şaşırdım acaba bendede mi öyle oldu bıraktım ben testi normalde bırakmayın diyorlar ama bende bu çubuk testler var ya ondan da var ondan da yapmıştım pikti . İyi ki yeniden test yaptın bence regl gününe kadar bırakma testi
Ecmelbeyza Happybsrn bence şanslısın şimdi biz yumurtlamayı değerlendirip tam 14 gün acabalarla cebelleşiyoruz . Sen ilk 4 -5 gün değerlendirme olsa sonra 2 gün kalıyo bekleme süresi sonrası adet gelmezse tutmuş plcak yani 🤗
Happybsrn mlsmrtgl kız keşke devam etseydik bak benim de öyleydi 15ti hatta silik oldu bıraktım. yeni yumurtalama oldu😂😂 ciddi sen değerlendirdin inşallah orda da değerlendirmişsindir😂😂😂🙈🙈🙈
mlsmrtgl Happybsrn ama işte ben bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var ordan da çubuk test almıştım orda pikti 🙄
Seher87 Happybsrn canm bu tam olmuş işte bravo yakalamissin valla..yarın da yap bakalım inşallah silik çıkar
Ecmelbeyza Happybsrn toplu bakınca o okla işaretli olan yerler pik değil . En sonuncusu pik esas gün bugün yani.
Aysucaner Happybsrn hepsi koyu çıkmış ovülasyon testlerinin bir arkadaşında böyleydi hamile olduğu içinmiş bir de gebelik testi yapın inşallah vardır
Zehra333 Happybsrn @Tugce1803 bak senin testlerin de benim gibi yumurtlamadan 3-4 gün sonra koyulaşmış hemen . Ama seninki benden daha koyu patlatmış resmen
mlsmrtgl Happybsrn ona atmadım ki geç cevap dönüş olabiliyor o yüzden yazmadım bende . Değerlendirdim o günleri bakalım kısmet . Ama seninki aşırı aşırı koyu
Seher87 Ecmelbeyza yok yapmadım ovulasyon testi..normal döngüye göre hesaplamistim…o aralar denk gelmedi yapmadık tesadüf sonra olmuş..
Ecmelbeyza Seher87 ay ben de bu aralar ovulasyon dışı gebe kalanları merak ediyorum öyle sandım da demek o zaman yumurtlaman olmuş denk gelmiş
Happybsrn Seher87 şans eseri yaptım biliyor musunuz yoksa bilmezdim bugün yumurtalama olacağını çünkü yanlış günleri düşünmüş bırakmıştım 😀😀😀