Yagmurtanesi Kizlar kac haftalik gebesiniz. Nasil gidiyor hamilelik. Erzurumda yasayan gebeleri bulmusken sohbet edelim 😊
Naso573401 Yagmurtanesi cok şükür iyi gidiyor 36+5 haftalik hamileyim cok heyecanliyim birde 10 bucuk aylik kizim var ailemde uzakta napcagimi hic bilmiyorum dogumda annemler gelemiyor kaynanamda belli degil Allah hepimizin yardımcısı olsun 😊😊
Yagmurtanesi Htceedgru evet agirlastikca malum agrilar basliyor. 😔 bendede hic istahsizlik olmadi ya tam tersine basindan beri istahliyim istahli olmakta sikinti kilo acisindan
Yagmurtanesi Htceedgru siz seker yuklemesi yaptirdiniz mi fatma hanim dogum hakkinda simdilik bir sey soyledimi
Htceedgru Yagmurtanesi yaptırmadım gerekli görmedi en son 27.haftamda gitmiştim bu hafta içi gidecem bakalım ne diyecek
Yagmurtanesi Htceedgru hadi hakkinizda hayirlisi olsun bakaliim. Insallah agrisiz sizisiz cok kolay hemen gecer zaman ☺
Yagmurtanesi Htceedgru artik ne yapalim dogum mesai saatleri disinda baslarsa hastane arar cagirir herhalde ☺. Birde eslerimizi artik iceri almiyor galiba umarim degistirmistir o uygulamayi 😕
Gzmnr Yagmurtanesi Doğuma almıyorlar ama onun dışında eşim hep yanındaydı alıyorlar hatta annem ve eşim hep yanımda kaldı sorun olmadı hastanede
Yagmurtanesi Htceedgru haniimm en son 33. Haftadaydiniz merak ettim. Sonraki haftalar nasil ilerliyor doktor tekrar ayda 1 muayenemi istiyor alttan muayene ediyor mu 30 lu haftalarda. Ve dogumla alakali konustumu