Aslihan1909 Hanımlar herkese iyi günler , Erzurum Buhara Hastanesi Hümeyra hanım için yorumlarınız nasıldır acaba ? Ben çok beğendim ve ilgili geldi .
PrensTaha Aslihan1909 bende Buhara’ya gidiyorum ama Demet hanıma gidiyorum oda çok ilgili çok tatlılar devletteki doktorlar insanın yüzene bakmıyor her şeye normal deyip duruyor.
yesiminmucizeleri Aslihan1909 Ben ilk doğumu mu hümeyra hanımda yaptım canım ilgisi alakası cok hoşuma gitti şimdi ikinciye hamileyim yine tercihim kendisi 😊
aLmisMomS Aslihan1909 merhabalar Erzurum’la anne ile burada karşılaşmak çok güzel 🥰 bende Demet hanıma gidiyorum çok memnunum. İki arkadasım Hümeyra hanımda doğum yaptı ikisi de çok memnun 🙂
Aslihan1909 yesiminmucizeleri çok teşekkür ederim canım peki doğum paketi var mı bu konuda bilgin var mı ? Bu arada inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın🥰😘
yesiminmucizeleri Aslihan1909 Amin canım sen de inşallah 🙏😊 valla ben sezeryan dogum yaptım 4 gün enfeksiyondan dolayı hastanede yattım 2.500 du sanırım içinde fotograf cekimi oda süsleme ve serbet vardı ben bebegim yanımda olmadıgı için çektirememiştim
Sevdamki Zeynep kamalak nasıl biri ben de ona gidiyorum humeyra hanımı da duydum ama iletişim vs veriyormu
Aslihan1909 aLmisMomS Merhaba canım çok memnun oldum. Olumlu yorumlar aldığıma sevindim. Teşekkür ederim. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah❤😘❣
Zynpth Aslihan1909 bende humeyraya gittim bi kaç kez tavsiyem şu ki yapmacık işi de ticarete döküyor samimi değil çoğu arkadaşım bir süre sonra ondan vazgeçti çünkü hemen herkesi sezeryane yönlendiriyor ben muhammet beye gidiyorum araştırdım erzurumda üniveriste dahil bir çok doktora gittim Allah razı olsun hepsinden daha iyidi muhammed bey aklınızda bulunsun
Zynpth Aslihan1909 muhammed beyde buharada zeynep hanıma da gittim ilgili evet ama ben ikiz gebeyim hamdolsun hiçbir tehlikem yok daha 7. Haftada sezeryan olacak dedi bir doktor daha hiçbişey belli olmadan böyle şeyler söyleyince kolaya kaçıyor gibime geliyor zeynep hanımla ilgili olay yaşayan arkadaşlarım var ona da gitmekten vazgeçtim kuzenim muhammed beyle doğum yaptı çok memnun kaldı duacisi oldu rica ederim hiç önemi yok🤗
aLmisMomS Aslihan1909 Muhammet beyde Buhara’da canım Demet’in hemen karşı odası onu da çok metheden var 🙂