YarenG Hanımlar 30 haftamdayım ve Tarsus’ta yaşıyorum gerçekten bu sıcaklar beni öldürecek hicbirsey yiyesim gelmiyor midem bulanıyor hep halsizim ne yapicam ben böyle bı tavsiye verin klima vantratör de henüz yok Allah izin verirse pazartesi günü vantratör sipariş edicez o zamana kadar böyle ölürüm benn yahuu
Denizkaplan YarenG canm bı kovaya su yap gel gıt ıcıne ayaklarnı sok cok rahatlatyor enseyede şişede soguk suyla bastryorm okadar rahatlatyorkj
bebegim_28 YarenG biz antalya da yaşıyoruz budası da iki günde yanmaya başladı çpk fena sıcak yalnız imkanınız varsa uygun klima alın vantilatör çok tehlikeli
bilaloguzunannesi YarenG bizde hataydayız çok sıcak çok 🙄 1 haziranda da doğum var insAllah hep uzun kollu aldım sadece çıtcıtlı badiler var kısa ve bir kaç tane kısa kollu tulum var
YarenG bebegim_28 eşimde bende 21 yaşındayız taksitle verseler alicaz ama ben idareten sogutuculu klima düşünmüştüm
Kardelenyigit Bende adanadayım ve baş ağrısından bunalmışlıktan ölücem bu zamana kadar yer bile silen ben kılımı kıpırdatasım yok 37+3 haftalığım çatı ağrısı,ağırlaşmışlığı anlatmıyorum bile 😏söylenen 41 hissedilen bilmem kaç artıkk
zumra2020 Ayy bende adanadayim resmen buharlascam artık birden geldi sıcaklar artık yerimde oturamıyorum. Oturdugun yerde terliyorum nefes almak zaten zordu 36+3 olduk bi de üstüne sıcaklar bitirdi beni😰
Kardelenyigit bilaloguzunannesi bende bunu düşünüyorum bende hep kısa kollu aldım diye dert ediniyordum takımlar uzun kollu benim doğumda yakındır ama bu sıcakta kızımı nasıl giydirmem gerek fikrim yok
zumra2020 bilaloguzunannesi benim de 29 mayısta doğumum var. Allah’tan kısa kollu ve kolsuz citcitli bodyler aldim. Birkac takimda kisa kollu aldim yine. Yoksa hastane çıkışları hep uzun kollu bebis bu sıcakta pişik olur Allah korusun😰
bilaloguzunannesi YarenG vestelde banka aracı ile taksitle veriliyor kimliğinizle gittiğinizde başvuru yapılıyor sonuç hemen çıkıyor ve çok fiyat farkı da yok 😊
YarenG Kardelenyigit ben hep kısa aldım tek tük uzun kollu var bebeğimizi de bu sıcaklarda terletmemeliyiz düşüncesi mantıklı geliyor ama bakalım
bilaloguzunannesi Kardelenyigit benimde hiçbir fikrim yok simdi klima acsam hasta olur mu vantilatör sakıncalı olabilir doktora bir sorayım gittiğimde
MerveAkty Bende antalyadayim hamileliğimin ilk gününden beri hic sıkıntım olmadi ama şu 2 3 gündür bayılacak gibi geziyorum ev içinde bide polene alerjim var mahvoldum resmen