Meltemguvenir 20 mayısta doğum yapıcak anneler burda mısın? Nasıl gidiyor var mı heyecan falan 🥰bende duygular çok karışık heyecan, korku aklınıza ne kadar duygu geliyorsa hepsini yaşıyorumm 😂
Betull41 Meltemguvenir benimde 22 Mayıs’ta sezeryan doğumum var çok korkuyorum endişeliyim uykularım gitti valla
SedaSevval10 Meltemguvenir 37. haftama giricem 19 mayısta doktor randevumuz var gün verecek ama 2. sezaryenim 2 gündür o kadar ağırlaştım ki sıcaktan mı bilmiyorum gün almaya gittiğimiz gün doğacak sanki öyle hissediyorum
Meltemguvenir Betull41 aynı şekil benimde uykular şimdiden haram oldu bide bol bol uyuyun doğunca hiç uyuyamayacaksın diyolar ne mümkün gelde uyu😂
mrvygrtc Betull41 benimde 20 Mayısta sezaryen günüm var aynı zamanda dalak ameliyatı da olcam korkum 2kat😬 Allah sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin bebişlerimizi
Denizinci Benim 40+0 16 Mayıs yani bugün doldu. Hafif sancılarım başladı 2 gündür. Ama ne su geldi ne nişan. 🤷♀️ Sabah doktora gideceğim bakalım ne diyecek? Çok heyecanıyım ama 41 i de bulabilir diye korkuyorum . Karmaşık duygular 🤦♀️
Meltemguvenir Betull41 bi an önce o günün gelip geçmesini bekliyorum yoksa düşünmekten kafayı yiyebilirim😂 napcam ne edicem diye düşünmekten yoruldum
Denizinci Meltemguvenir öyle sevdi kızım yerini ama geciktikçe korkuyorum kakasını yapabilir , boynuna kordon dolanabilir. 🤷♀️ Şimdiden başladı annelik evhamları anlayacağınız 😂
Meltemguvenir Denizinci tabii haklı olarak 😊 kıpırdamasını bile hissetmeynce endişe duyuyor insan ister istemez
Denizinci Meltemguvenir nişanım gelmedi henüz dememin akabinde yarım saat içinde nişanım geldi sanırım. Hafif bir kanama oldu şimdi sabahın olmasını bekliyorum doktor kontrolümüz vardı zaten 🤷♀️ Hem korkuyorum hem de çok heyecanlıyım.
Meltemguvenir Gulbeseker hepimiz gibi 😣 ilk olunca bide insan neyse karşılaşacağını tam bilmiyor bilmemezlikte insanı korkutuyo 😑
Meltemguvenir Denizinci güzel haberler alırsınız inşallah yarın 🤲🏻 Korku, heyecan derken doğurucaz artık bi şekilde 😊