Ipek2147 ben mardinparkta şahin beye gidiyordum canım. Çok çok çok iyi ilgili ve gerçekten bilgili bir doktor. Ben riskli bir gebelik yaşıyordum beni o kadar iyi ve detaylı takip ettiki bebeğimi ölümden kurtardı. Bebeği besleyen damarlarda kan akımı yavaştı ve haftasına göre hep zayıftı bebeğim kontrolleri sıklaştırdı ve hareketlerine dikkat etmemi söyledi. İki gün hiç hareket etmeyince aradım hemen gelin randevu falan almanıza gerek yok ben alırım sizi dedi gittik ki bebeğe giden kan akımı tamamen durmuş ve tersine dönmüş artık bebeği zehirliyecekmiş tansiyonum 14/9 olmuş suyum azalmış hemen almam lazım bebeği dedi bu kararı vermek içinde bayağı inceledi soluma yatırdı kan akımına birde öyle baktı ama yok. Sonra beni acil sezeryana aldılar 33 haftalık doğurdum kızımı hemen yenimdoğan yoğun bakıma aldılar 1 ay 2. Günü bugün küvezde kalıyor. Erken ve kilosu 1490 gram doğdu. 1200lere kadar düştü solunum sıkıntısı vardı çok şükür hepsi geçti şuan sadece ideal kiloya ulaşması bekleniyor kavuşmamıza az kaldı. Ben normalde midyatta özel kliniğe gidiyordum Ahmet Büyük’e ama 17 haftalıkkende yoğun bi kanama geçirmiştim muayene odasında hemde birden doktor hemen ambulans çağırıp devlet hastanesine gitmemi söyledi kendisi hiçbir müdahale yapmadı. Devletteki doktorda ambulansla şahin hocaya gönderdi beni. Öylelikle tanıştım şahin beyle. 2 gün hastanede yattım kanamam durduruldu rahim ağzı kısalığı vardı ilaçlar verdi böylelikle bu noktalara geldim. Gerçekten çok bilgili ve ilgili evet kalabalık uzun uzun konuşamıyorsun ama ben muayene esnasında merak ettiklerimi hep soruyordum ve randevu alıp gittiğim için hiç beklemedim