bbhhrr5289 15 haftalik olduk hic midem bulanmadi,tiksinme de olmadi sk idrara cikma kasik agrisi ve gaz sikayetlerim cok 🤢😬
Neslihankk bbhhrr5289 Ben adetliyken bile bu kadar uzun kasik ve karın ağrısı çekmedim doktorum bisey olmadığını söyledi ama ben korkuyorum birazcık
bbhhrr5289 Neslihankk aynen benimde oyle adet agrisi hic yasamazdim ama kasik agrisi cok yasadim gebelikte simdi yavas yavas gecmeye basladi
55555 Neslihankk benimde 22. Haftam bitiyor hiç bulantım kusmam olmadı çok şükür iştahım da çok açıldı ilk zamanlar o yüzden biraz fazla kilo aldım dikkat et sende canım
Neslihankk 55555 9+5 haftalık hamileyim kuzum ilk muayenem 6 haftalıkken oldu 50 kiloydum simdi 49 kiloya düşmüşüm ilk zamanlar normalmiş kili vermek ilk hamileliğinde 22 kilo almıştım doktorum artık yeme Neslihan patluycaksin demişti 🤫 Inşallah bu sefer dikkat edicem almiycam o kadar 🤣
sinber Neslihankk ben de 10+1 i bitirmek üzereyim benim de yok çok şükür biraz yorgunluk var gibiydi ama o da geçti
Neslihankk sinber Yorgunluk muuuu 🤦🏻♀️gecen haftaya kadar kafami kaldıramıyorum koltukta otururken uyuya kaliyodum simdi çok daha iyiyim elhamdülillah 🥰
cigdemoktav Ipek2147 senin ki daha çok yeni genelde 8 den sonra başlıyor bulantılar tabi herkeste olmuyor .
Neslihankk 55555 ya ciddi ciddi şu hamilelik yogası sporu falan yapan varmi acaba ben ev işinden oğlumla uğraşmaktan Vakit bulamıyorum da 🤣 Yapana helal olsun valla 🤣
CansuGul Ayy ben ne bişeyden tiksindim ne bulantı kusmam oldu şuan 9+4 üz ama hiçbir belirti yok 😂 sanırım baya şanslıyım
Aslim22 Neslihankk ben ilk bebegimdede simdiki gebeligimde de hic bulanti yaşamadim ilk bebegimi kaybettim ama insAllah bu bebegimdede ayni sorunlarla karsilasmam😞
Baby216 Aslim22 aynı bende ilk bebeğimi kaybettim şimdi ikinciye hamileyim. Benimde bulantım yok ama çay içemiyorum tadı çok kötü geliyor 🤢
Pankek Neslihankk Benim de hiç olmadı bulantım taa ki 31. Haftaya kadar. Reflü yüzünden kusmalar başladı ondan sonra
tugce67-67 Neslihankk canım 8.ayıma girdim hiç bulantısız ,kusmasız bir gebelik geçirdim😂çok güzel bir duydu ama kasık ağrım,karın şişliğim ve tansiyon düşmesi çok oldu.allah bi taraftan dengeliyor valla birde bulantım olsaydı 😂
Neslihankk tugce67-67 Valla bisey diyimmi butun hepsi çok ağır geliyo hamileyken ama bulantı ve kusma olmasin da nasıl ağrısına raziyim oğluma hamileyken icim dışıma çıkmıştı resmen 😞 Inşallah benimde bu haftalardan sonra olmaz 🙏
rodin123 Neslihankk 1 yasında kızım var onda mide bulantısı herhangi bi sorun yaşamadım şimdi tekrar hamileyim buda aynı geçen gün kızıma yeşil zeytin çekirdeğini çıkarırken midem bıraz bulandı ama böyle agrılar mide bulantıları bas dönmeleri hiç bir belirti görmedim zaten süpriz oldu 6 gün adetim gecikince test yaptım pozitifi gördüm
Neslihankk rodin123 benim oğlumda 4 yaşında benimde sürpriz bi hamilelik oldu sadece dondurma yerken bi anda midem kalktı ki ben biraz maymun iştahliyim aa noluyo dedim eşime söyledim hemen kos test al benim midem bulandı diye hoop pozitif 🎉 Şimdide geceleri sahurda sucuk kızartırken kokusu beni mahfediyo başkada yok çok şükür🤗