Aybukeb Harbiden bu şekilde 9 ay nasıl geçer ya suriyelileri görseniz her yanları çocuk dolu ne bulurlarsa onu yiyorlar
Merdgn nesli-34 Valla çok zararlı bişi değil ya abartmadan yiyebilirsin ben dondurma tüketiyorum arada 🙈
Cansu_ertem nesli-34 canım ben her şeyi yedim abur cubur da yedim dondurma tatlı da yedim. Çok şükür bebeğim de sağlıklı şeker yüklemem de normal çıktı. Bu kadar dert etmene gerek yok bence. İhtiyacın olmasa canın istemez diye düşünüyorum
RuzgarsMommy gulumse0611 valla bende az yerim canim illa bişey isterse ama kokoreç hic yemem sakatat sakıncalı yavrum ciğer falan gibi değil Doğurayim direk yicem ama
Aygul01 Sezensu ben postlardan hatırlıyorum deminde söyle bi göz attım darlandim ayolll geri çıktım. İkindigi icin bile bebeğine bisey oldu mu korkusunu yaşamış bi insanla muhatabız suan. Lütfen dikkatli konuşur musun ✋🏻 🤣
Medusafer Bebiskomm hamileliği bir hastalık gibi görüyorlar bu kadar da abartilmaz ki ya ciddiler mi yoksa dalga mi geçiyolar anlayamıyorum aklı olan bir insan bunu sormaz gibi geliyor bana
Nihalagpak nesli-34 Bu kadar hassas olma bence 😊 Her şeyin fazlası zarar zaten, ama arada sırada yenilen abur cuburdan da bişey olmaz. Sağlıklı bir hamilelik dilerim 🌸 Hamileyiz hasta değiliz, normal hayatımıza bilinçli bir şekilde devam etmeliyiz 🥰
Moti nesli-34 siz söylədiz simdi brn korktum yiyince ne oluyoki? Ben 34haftadayim dondurmada yiyorum tatlıda cikolatada
Sezensu Moti Of saçmalamayın Allah aşkına ya. Ne olacak dondurmayla baklavayla içinde ne var un süt yumurta şeker normalde yemediğiniz şeyler mi ? Biraz mantıklı olun o sormuş saçma sapan sizde inanıyorsunuz
Aygul01 Eeddaaa sende millete geçen hurma yeme etme diyordun ama kendin masaAllah dondurma baklavayi götürüyormuşsun ne iş ? Hurma sağlıksız baklava dondurma cok mü sağlıklı yanı?
Pankek nesli-34 Yok ya daha neler. Ben ilk akşamdan beri kola kola diye kıvranıyorum. Normalde hiç içmem ama canı istiyor insanın. Yarım bardak gazı kaçmış kola içtim walla. Ne demişler canın çekiyorsa zehir olsa tat. Yetti bana. Yola devam