Makbus06 fiyatı yüksek geldi yoksa bende onu düşündüm arkadaşımda onu kullanıyor memnun
Kahve makinası önerisi
Dilaraada Alacaksan baştan çiftli al canım tekliler bildiğim kadarıyla suyunu ayarlamıyor çiftli çok kolay sadece kahvesini koyuyorsun o kadar ve bir seferde 6 kişilik kahve oluyor zahmetsiz bir makine
Ailemin evinde Arçelik kullanıyorduk, kendime ben denetime gittiğim firmaların birinde fakirinkinde kahve yapıp içip beğenmiştim. Sonrasında kendime fakir aldım. 9 aydır fakiri kullanıyoruz bence çok güzel.
[silindi]
Fiis kaşığıyla koyuyorum tabi şekerde koyuyorum yoksa acı oluyor fakir almayı düşünüyordum plastik diye önermediler çok olmadı alalı çok fazla da yapamadım aslında
Dilaraada Korkmaz kahvekolik kullanıyorum çok güzel yapıyor aslında ama benşmkinde bi sorun var galiba yıkadıktan sonra çalışmıyor su alıyor galiba servise vericem
Dilaraada Arçelik mini telve canım tekli benimki ama rahatlıkla 2 tane kahve yapabiliyorum bordo renkli kodunu tam olarak bilmiyorum 🤷😊
Deletedmom378 anladım canım teşekkür ederim .
Dilaraada ben fakirin makinasını kullanıyorum. Çok memnunum . Çeyizimde yoktu ama eşim çok istemişti 😂 babam almış sağolsun getirdi evlendikten 1 ay sonra 😀 2 sene oldu henüz bi sorun yaşamadım çok şükür . Güzel köpüklü pişiriyor
AybarsMomy bişey sorucam . Taşma emniyeti yok yazıyor özelliklerinde . Peki taşma yapıyormu