• [silindi]

Fiis kaşığıyla koyuyorum tabi şekerde koyuyorum yoksa acı oluyor fakir almayı düşünüyordum plastik diye önermediler çok olmadı alalı çok fazla da yapamadım aslında

Dilaraada anneler günün de arçelik telve aldı eşim kırmızı rengini hergün içiyoruz hatta kahveleri eşim yapıyor heveslenerek 😍

Dilaraada Korkmaz kahvekolik kullanıyorum çok güzel yapıyor aslında ama benşmkinde bi sorun var galiba yıkadıktan sonra çalışmıyor su alıyor galiba servise vericem

Dilaraada Arçelik mini telve canım tekli benimki ama rahatlıkla 2 tane kahve yapabiliyorum bordo renkli kodunu tam olarak bilmiyorum 🤷😊

Dilaraada doğrudur canım 1 yıl oldu alalı anımsayamadım 😀 Vatan Bilgisayardan almıştım ben indirimli fakat trendyol da geçtiğimiz haftalardan çok makul fiyata gördüm

Fiis canim kahveyi biraz fazla at mesela bi fincana 1 tatlı kaşığı tepeleme doldur yoksa olmuyor su gibi oluyor 😍

Makbus06
          Köpürmuyo cnm ya acaba makinedemi sıkıntı kahvedemi yoksa bendemi🤗😄

Dilaraada ben fakirin makinasını kullanıyorum. Çok memnunum . Çeyizimde yoktu ama eşim çok istemişti 😂 babam almış sağolsun getirdi evlendikten 1 ay sonra 😀 2 sene oldu henüz bi sorun yaşamadım çok şükür . Güzel köpüklü pişiriyor

Fiis fazla kahve at köpürür canim bir de hafif boyle elinde oynat cezveyi olur köpük bir de oyle dene

• Fiis bunu yanıtladı.

Dilaraada bence kesinlikle arçelik yıllardır kullanan tanıdıklarım var herkes çok memnun ben baya da araştırdım fakirin yorumlarını Google yazıp okuyun ben orda bi iki sıkıntı okuduğum için arçeliğe karar vermiştim